ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Peste 1.500 de elevi la ”Ziua Porților Deschise”, organizată de Jandarmeria din Timișoara FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cu ocazia sărbătoririi a 165 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, IJJ Timiș, împreună cu Gruparea de Jandarmi Mobilă din Timișoara, au organizat acțiunea ”Ziua Porților Deschise”, ocazie cu care peste 1.500 de persoane, în special elevi, au avut curiozitatea de a vedea cum își desfășoară oamenii legii activitatea.

Şcoala altfel – ”Să ştii mai multe, să fii mai bun” a adunat joi, 9 aprilie 2015, la sediul jandarmeriei elevi de la şcolile şi liceele din municipiul Timişoara, dar şi din judeţul Timiş. Participanţii i-au asaltat pe jandarmi cu întrebări despre modul în care se pregătesc, materialele prezentate şi, nu în ultimul rând, despre dresajul câinilor de serviciu, care, şi de această dată, au fost foarte apreciaţi de cei prezenţi.

Jandarmii le-au oferit copiilor momente de neuitat care au constat în desfăşurarea unor exerciţii demonstrative cu câinii din dotare, exerciţii de arte marţiale, coborâre în rapel, dispozitive de asigurare – restabilire a ordinii publice.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore