AcasăStiriEvenimentPeste 1.500 de elevi la ”Ziua Porților Deschise”, organizată de Jandarmeria din...

Peste 1.500 de elevi la ”Ziua Porților Deschise”, organizată de Jandarmeria din Timișoara FOTO

Cu ocazia sărbătoririi a 165 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, IJJ Timiș, împreună cu Gruparea de Jandarmi Mobilă din Timișoara, au organizat acțiunea ”Ziua Porților Deschise”, ocazie cu care peste 1.500 de persoane, în special elevi, au avut curiozitatea de a vedea cum își desfășoară oamenii legii activitatea.

Şcoala altfel – ”Să ştii mai multe, să fii mai bun” a adunat joi, 9 aprilie 2015, la sediul jandarmeriei elevi de la şcolile şi liceele din municipiul Timişoara, dar şi din judeţul Timiş. Participanţii i-au asaltat pe jandarmi cu întrebări despre modul în care se pregătesc, materialele prezentate şi, nu în ultimul rând, despre dresajul câinilor de serviciu, care, şi de această dată, au fost foarte apreciaţi de cei prezenţi.

Jandarmii le-au oferit copiilor momente de neuitat care au constat în desfăşurarea unor exerciţii demonstrative cu câinii din dotare, exerciţii de arte marţiale, coborâre în rapel, dispozitive de asigurare – restabilire a ordinii publice.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente