Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialWeekend plin pentru jandarmii timișeni

Weekend plin pentru jandarmii timișeni

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Jandarmii timișeni se vor afla la datorie și în acest weekend. Aproximativ 350 de jandami ai Grupării Mobile Timișoara și ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş vor asigura măsurile de ordine la principalele evenimente care se vor desfășura în județ și nu numai.

Peste 200 de jandarmi ai Grupării Mobile Timișoara vor participa la mai multe activități care se desfășoară în weekend, pentru a se asigura că nu au loc incidente.

Pe durata desfășurării Serbărilor Timișoreana, mai multe echipaje de jandarmi se vor afla în perimetrul evenimentului, alături de efective de polițiști și pompieri, dar și de angajații unei firme de securitate.

Sâmbătă, 21 mai, jandarmii se vor asigura că mitingul aerian Timișoara Airshow2016, de la Aeroportul Internațional Traian Vuia Timișoara, se va desfășura în condiții de siguranță.

Tot sâmbătă, mai multe echipaje ale jandarmilor vor asigura ordinea în orașul Pâncota, la stadionul Șoimii, la meciul de fotbal din Liga II, dintre echipele Șoimii Pâncota și Universitatea Cluj, în cooperare cu polițiștii orașului Pâncota.

Duminică, jandarmii Grupării Mobile Timișoara vor merge la Arad, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la meciul de fotbal de Liga II, dintre echipele A.C.S. U.T.A. Bătrâna Doamna – C.S. Mioveni.

Aproximativ 150 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică, la un număr de 31 manifestări cultural artistice, religioase şi sportive care se desfășoară în județ.

Sâmbătă 21 mai, echipajele de jandarmi vor fi prezente la finala Cupei României la Rugby, dintre echipele R.C.M. M.V.T. Timişoara – C.S.M. Ştiinţa Baia Mare, care se joacă pe Stadionul Dan Păltinișanu, dar și la evenimentul cultural noaptea Muzeelor din municipiile Timişoara şi Lugoj, precum şi la „Ruga Bănăţeană” organizată în localităţile Lugoj(Cartier I.T.L.), Peciu Nou, Sânmihaiu Român, Saravale, Bacova.

Duminică 22 mai, jandarmii vor fi prezenți la Bega Maraton, eveniment ce se desfășoară pe malul canalului Bega din Timişoara, la evenimentul organizat de Verde pentru biciclete în Timişoara, dar şi la „Ruga Bănăţeană” organizată în localităţile Saravale, Bacova, Peciu Nou şi Sânpetru Mare.

Pentru prevenirea producerii de incidente nedorite, jandarmii fac următoarele recomandări:

– cei care participă la manifestările religioase sau cultural artistice, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi;
– să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.), să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia.
Cetăţenii sunt rugaţi să anunţe la numărul unic de urgenţă 112 orice incident sau orice altă problemă legată de ordinea şi liniştea publică. De asemnea, jandarmii pot fi apelaţi şi la numărul de telefon 0256.222229.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare