baxuri-întregi-de-pachete-cu-țigări-depistate-într-o-mașină-oprită-de-polițiști-la-Remetea-Mare-1

Pe lângă faptul că transporta țigări de contrabandă, o făcea și cu o mașină neînmatriculată. Este cazul unui bărbat de 41 de ani din Lugoj, care s-a ales acum cu dosar penal.

Bărbatul de 41 de ani a fost depistat de către polițiștii timișeni în timp ce transprota țigări de contrabandă cu un autoturism neînmatriculat, pe străzile din Lugoj.

„La data de 19 mai a.c., poliţiştii Biroului Rutier Lugoj au oprit pentru control, pe strada Ion Vidu, din municipiu, un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că autoturismul nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice.De asemenea, poliţiştii au procedat la controlul autoturismului, descoperind în interior mai multe pachete de ţigări netimbrate corespunzător, a căror provenienţă nu a putut fi dovedită”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Oamenii legii au confiscat marfa, aproape 1.600 de țigarete, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi contrabandă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.