Cove1_Kanal DSâmbătă, 9 martie 2013, la Iulius Mall, celebrul prezentator Cove îi invită pe timişoreni şi nu numai la castingul noului show Kanal D „Jumătatea mea ştie”. Postul de televiziune le pregăteşte telespectatorilor o emisiune-concurs, în care cupluri puse pe distracţie pot câştiga o maşină, în fiecare ediţie a show-ului. Preselecţia va începe la ora 11:00, la etajul complexului comercial timişorean.

Partenerii ideali în competiţie trebuie să se cunoască foarte bine şi să se susţină în diverse situaţii, să fie spontani şi să le placă joaca. Cove, prezentatorul show-ului „Jumătatea mea ştie”, va fi alături de participanţii la casting şi de fanii săi. Cei prezenţi la evenimentele organizate de Kanal D vor fi răsfăţaţi cu premii şi vor putea interacţiona cu vedeta lor preferată.

„Dacă ai peste 18 ani, eşti căsătorit sau necăsatorit, şi vrei să ne dovedeşti cât de bine îţi cunoşti partenerul, vino să ne întâlnim la castingurile organizate pentru show-ul <<Jumătatea mea ştie>>. Premiul e uriaş! În fiecare ediţie a emisiunii, un cuplu va pleca acasă cu o maşină. Vă invit să veniţi la casting împreună cu jumătatea şi puteţi câştiga! Abia aştept să aflu cât de bine estimaţi ce poate şi ce nu poate omul lângă care trăiţi…”, a spus Cove.

După preselecţia de la Timişoara, caravana show-ului „Jumătatea mea ştie” va merge la Craiova, pe 16 martie 2013.

Show-ul „Jumătatea mea ştie”, care se va difuza în curând la Kanal D, asigură distracţie la maximum şi o maşină pentru cuplul câştigător, în fiecare ediţie a emisiunii!

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!