ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Peste 4000 de țigări confiscate la Lugoj, după o nouă razie a polițiștilor

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O nouă razie pe raza Lugojului s-a soldat cu mai multe mii de țigarete confiscate. Vineri, în 23 octombrie, polițiștii lugojeni care au demarat o acțiune pentru prevenirea comerțului ilicit cu produse accizabile, au depistat de această dată o femeie de 28 de ani, care încerca să vândă peste 4400 de țigări de contrabandă.

Luată la întrebări de către oamenii legii, aceasta nu a putut dovedi proveniența mărfii, astfel că toată a fost confiscată, femeia alegându-se cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore