ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Interpretare INEDITĂ a coloanei sonore din Stăpânul Inelelor, vineri, la Filarmonica „Banatul”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un concert vocal-simfonic inedit va avea loc vineri, 30 octombrie, la Filarmonica „Banatul”. Ieșirea din tiparul clasicelor manifestări muzicale ale orchestrelor din filarmonici se va face prin interpretarea muzicii din trilogia „Stăpânul Inelelor”, celebra ecranizare a cărții cu același nume scrisă de J.R.R. Tolkien.

Concertul va avea loc cu ocazia faptului că o parte dintre membrii Filarmonicii „Banatul” vor efectua un astfel de turneu în vestul Europei. La succesul filmului a contribuit, pe lângă fenomenala poveste la sfârșitul căreia Pământul de Mijloc va fi salvat, și coloana sonoră semnată de Howard Shore. Ea a fost înregistrată pentru film de către orchestra Filarmonicii din Londra, concurs la careu au participat și artiști precum Ben Del Maestro, Ena, Renée Fleming sau James Galway Emiliana Torrini.

Printre filmele la care Howard Shore a mai contribuit prin crearea coloanei sonore se numără și „Tăcerea mieilor”, câştigător a cinci premii Oscar. Muzica trilogiei „Stăpânul Inelelor” a fost votată cea mai bună coloană sonoră a tuturor timpurilor, peste cea din „Războiul Stelelor”. Ideea unei astfel de prezentări îi aparține dirijorului concenrtului, maestrul Raymond Janssen, cu acordul conducerii Filarmonicii „Banatul”. Pe lângă orchestra simfonică îşi dă concursul şi corul „Ion Românu” pregătit de maestrul Iosif Todea.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore