Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 100 de bilete de tratament, la „liber” pentru pensionarii timișeni

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Pensionarii timișeni au liber la relaxare în perioada 30 octombrie – 2 noiembrie, cu ocazia celor peste 100 de bilete de tratament puse la dispoziție de Casa de Pensii Timiș. Acestea pot fi achiziționate prin solicitare directă de la ghișeul nr. 5 al Casei Județeană de Pensii, în zilele de luni, marți și miercuri între orele 08.30 – 16.00 și joi între orele 08.30 – 18.00, precum și vineri între 8.30 și 13.30.

Printre localitățile în care se vor putea relaxa pensionarii se numără Buziaș (cardiov), Covasna, Vatra Dornei (cardiovascular), Călimănești, Olănești, Căciulata (digestiv), Calacea, Felix, Geoagiu, Băile Herculane, 1 Mai, Mangalia, Sovata, Techirgiol, Tinca, Tușnad (reumatismal), Moneasa (nevroză), Prahova, Târgu Ocna (respirator), Stâna de Vale (sistemul nervos).

Doritorii trebuie să aibă asupra lor în momentul solicitării o copie de trimitere medicală, cupon de pensie, dar și ultima lună sau adeverința cu venitul brut din ultima lună, dar și buletinul de identitate.

Foto: ziuanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Casa de Pensii Timiș ”oferă” bilete de TRATAMENT la munte și la mare. Vezi OFERTA!

În zilele de luni, marţi, miercuri între orele 8:30 - 16:00, joi între orele...

Casa de Pensii Timiş te trimite la tratament. Poţi opta pentru Buziaş, 1 Mai, Geoagiu-Băi sau Moneasa

Casa Judeţeană de Pensii din Timişoara anunţă că pune la dispoziţie nu mai puţin...