La Timișoara va răsuna muzica ROCK la sfârșitul săptămânii, într-un spectacol care va fi închis de Phoenix

Date:

Muzica rock va răsuna în Piața Victoriei la sfârșitul acestei luni, atunci când va avea loc prima ediție a Timișoara Rock Festival, organizată de Primăria Timișoara în zilele de 30, 31 octombrie și 1 noiembrie. Prin acest eveniment se dorește să se stabilească o puternică legătură între toți iubitorii genului de muzică, pentru că este nevoie de un astfel de festival de anvergură, promovat și susținut de municipalitate, care să aibă și continuitate în Timișoara, orașul care a dat de-a lungul timpului nume celebre ale muzicii rock.

Desigur, Phoenix nu ar fi putut lipsi, un reper important în existența și în spiritul orașului Timișoara. Aceștia vor reveni după ce în 20 decembrie 2012 au sărbătorit 50 de ani de la înființare, într-un spectacol magistral la Timișoara, tot în Piața Victoriei, împreună cu Gheorghe Zamfir, Grigore Leşe, Vlad Miriţă, Marius Mihalache, Moni Bordeianu, Dorel Vintilă, Valeriu Sepi, Nicu Covaci.

Pe lângă aceștia, vineri vor mai concerta și trupele The Different Class, Implant pentru Refuz, PRO Musica sau Pasărea Rock, urmând ca sâmbătă să intre în scenă Mere, Sanctuar, The Weekend Band, Sonatic și Zdob și Zdub. Înainte ca Phoenix să tragă cortina peste festival, publicul timișorean îi va mai putea urmări și pe cei de la A.L.L. Friends Band, dar și pe cei de la Vest Phoenix Cover.

„Cred ca este timpul să avem în Timişoara şi un festival de rock. Merităm un astfel de festival. Este un gen care ştim bine că se bucură de foarte mare apreciere şi trăire în rândul foarte multor persoane tinere şi de orice vârstă”, a declarat primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare