În seara zilei de sâmbătă, 7 martie 2015, după ora 17:00, în cadrul unui control de rutină efectuat de polițiștii rutieri pe raza orașului Recaș, oamenii legii au tras pe dreapta, pe DN 6, un autoturism Opel Vectra B înmatriculat în Bulgaria.

Șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Drobeta Turnu Severin, nu a putut prezenta documetul care-i atestă calitatea de conducător auto, motiv pentru care polițiștii l-au căutat în baza de date, însă au descoperit că bărbatul aflat la volan nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Mai mult decât atât, oamenii legii au efectuat și un control amănunțit al autoturismului, constatând că în interiorul acestuia se găsesc aproape 200 de litri de alcool etilic, a cărui provenienţă nu a putut fi dovedită.

”Sâmbătă seara, în jurul orei 17:00, polițiștii rutieri au oprit pentru control un tânăr în vârstă de 21 de ani, despre care s-a constatat că nu deține permis de conducere. Ulteior, polițiștii au descoperit că în interorul autoturismului acestuia se regăsesc aproape 200 de litri de alcool, de proveniență Serbia. Acestuia i-a fost întocmi dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deţine permis de conducere şi deţinerea în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile peste limita legală. Întreaga cantitate de alcool a fost ridicată în vederea confiscării.” ne-a comunicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului.

 

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.