Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăExclusivPolițiștii rutieri au ”deturnat” o mașină plină cu ALCOOL, la Recaș! Mehedințeanul...

Polițiștii rutieri au ”deturnat” o mașină plină cu ALCOOL, la Recaș! Mehedințeanul de la volan nu avea PERMIS de conducere! FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
În seara zilei de sâmbătă, 7 martie 2015, după ora 17:00, în cadrul unui control de rutină efectuat de polițiștii rutieri pe raza orașului Recaș, oamenii legii au tras pe dreapta, pe DN 6, un autoturism Opel Vectra B înmatriculat în Bulgaria.

Șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Drobeta Turnu Severin, nu a putut prezenta documentul care-i atestă calitatea de conducător auto, motiv pentru care polițiștii l-au căutat în baza de date, însă au descoperit că bărbatul aflat la volan nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Mai mult decât atât, oamenii legii au efectuat și un control amănunțit al autoturismului, constatând că în interiorul acestuia se găsesc aproape 200 de litri de alcool etilic, a cărui proveniență nu a putut fi dovedită.

”Sâmbătă seara, în jurul orei 17:00, polițiștii rutieri au oprit pentru control un tânăr în vârstă de 21 de ani, despre care s-a constatat că nu deține permis de conducere. Ulterior, polițiștii au descoperit că în interiorul autoturismului acestuia se regăsesc aproape 200 de litri de alcool, de proveniență Serbia. Acestuia i-a fost întocmi dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere și deținerea în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile peste limita legală. Întreaga cantitate de alcool a fost ridicată în vederea confiscării.” ne-a comunicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare