200-de-kilograme-de-carne-și-preparate-din-carne-FĂRĂ-ACTE3

Vineri, 13 martie 2015, în baza unor informaţii, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au oprit pentru control, pe strada Nicolae Bălcescu din Lugoj, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 ani.

În urma controlului, poliţiştii au constatat că bărbatul, administratorul unei societăţi comerciale cu sediul în orașul de pe Timiș. transporta în autoturism 103 kilograme de carne, fără a deţine documente legale. De asemenea, poliţiştii, alături de reprezentanţi ai D.S.V.S.A Timiş, au desfăşurat activităţi de control la sediul societăţii comerciale pe care bărbatul o deținea, unde au depistat alte 84 de kilograme de carne şi preparate din carne pentru care nu au putut fi prezentate documente prevăzute de legislaţia sanitară veterinară în vigoare.

Poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 6.000 de lei conform H.G. nr. 984/2005 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, iar întreaga cantitate de carne a fost confiscată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.