Sâmbătă şi duminică, „Românii au talent” face show de zile mari la Timişoara, la Opera Naţională. Vino şi tu, intrarea este liberă!

- Advertisement -

Sâmbătă, 24 august, şi duminică, 25 august, de la orele 12:00 şi 19:00, la Timişoara se dă startul super-show-urilor „Romanii au talent”. Timişorenii sunt invitaţi la Operă Naţională la spectacolele care scriu istorie în divertismentul românesc.

Spectatorii vor avea ocazia să îi vadă pe viu pe cei mai talentaţi bănăţeni, selectaţi în urma preslectiilor de pe 18 şi 19 august. Juraţii Mihai Petre, Andra şi Andi Moisescu sunt pregătiţi să spună „DA!” concurenţilor care au potenţialul de a deveni eroii unei ţări întregi. „Ar putea câştiga oricine, poate dansatori, poate cineva cu un talent total ieşit din comun, într-un domeniu la care nu ne-am fi gândit…”, este de părere Andra.

Emoţiile sunt mari, reprezentaţiile pe măsură, iar lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro şi pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 euro este pe cale să înceapă.

Intrarea la show-urile “Romanii au talent” este liberă, aşa că timişorenii sunt aşteptaţi cu mic, cu mare, să-şi susţină preferaţii, anunţă Pro Tv prin intermediul site-ul său.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare