Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sâmbătă şi duminică, „Românii au talent” face show de zile mari la Timişoara, la Opera Naţională. Vino şi tu, intrarea este liberă!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sâmbătă, 24 august, şi duminică, 25 august, de la orele 12:00 şi 19:00, la Timişoara se dă startul super-show-urilor „Romanii au talent”. Timişorenii sunt invitaţi la Operă Naţională la spectacolele care scriu istorie în divertismentul românesc.

Spectatorii vor avea ocazia să îi vadă pe viu pe cei mai talentaţi bănăţeni, selectaţi în urma preslectiilor de pe 18 şi 19 august. Juraţii Mihai Petre, Andra şi Andi Moisescu sunt pregătiţi să spună „DA!” concurenţilor care au potenţialul de a deveni eroii unei ţări întregi. „Ar putea câştiga oricine, poate dansatori, poate cineva cu un talent total ieşit din comun, într-un domeniu la care nu ne-am fi gândit…”, este de părere Andra.

Emoţiile sunt mari, reprezentaţiile pe măsură, iar lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro şi pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 euro este pe cale să înceapă.

Intrarea la show-urile “Romanii au talent” este liberă, aşa că timişorenii sunt aşteptaţi cu mic, cu mare, să-şi susţină preferaţii, anunţă Pro Tv prin intermediul site-ul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Andra va cânta în deschidere, la Parcul Crăciunului! Timișorenii vor avea parte de o serie de surprize

Sâmbătă, 4 decembrie, la Muzeul Satului Bănățean, se va deschide primul Parc de Crăciun...

La 13 ani a uimit o țară întreagă cu vocea sa, demnă de o soprană

O fată de doar 13 ani a uimit juriul de la Românii au talent...

Dan Negru, anunț ȘOCANT: ”Mă roade INVIDIA! Românii au talent e cel mai bine construit show al momentului”

Timișoreanul Dan Negru a făcut o declarație care s-ar putea să-i deranjeze pe șefii...