Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Primarul Robu: ”Timișoara, între puținele orașe din Europa cu două săli polivalente omologate pentru competiții internaționale”

Nicolae Robu a anunțat astăzi că Sala Polivalentă a Universității Politehnica din Timișoara va fi finalizată până în toamna acestui an, acesta fiind cel mai nou termen înaintat de edil. Primarul a precizat că el face verificări la lucrările sălii aproape în fiecare zi. ”În fiecare luni dimineață am ședință operativă la ora 8:00, pe teren, evident că eu merg pe acolo zilnic, în timpul săptămânii, să verific lucrările. Antreprenorul general, SC Marati Construct SRL, este în insolvență și se confruntă cu probleme mari. A început foarte bine lucrările, a lucrat foarte bine până la un punct, după care, din diverse motive, nicidecum datorită acestui proiect, a intrat în dificultăți și din acel moment lucrarea nu a mai mers așa cum ar fi trebuit să meargă. În momentul de față s-a făcut mult din lucrare, deși nu se vede, că este sub cheie. Zona din spatele sălii este finalizată, în timp ce lateralele și în demisol totul este aproape gata. Acoperișul este aproape finalizat, însă frontul de lucru este foarte restrâns pentru că nu este finalizat acoperișul. Asta face ca atunci când plouă să intre apa în interior și să nu se poată lucra”, a radiografiat Robu situația proiectului aflat în implementare pe strada Podeanu.

Primarul a anunțat că firma susține că în două săptămâni e gata acoperișul, dar el, personal, nu crede asta. ”Ea va fi oricum finalizată, după aprecierea mea, în această toamnă. Achizițiile de echipamente sunt făcute deja, de aceea spun că totul va merge foarte repede după finalizarea acoperișului”, a mai precizat Robu, care consideră că: ”nu există alternativă de mai bine. dar există unele de mai rău și noi optăm pentru răul cel mai mic”.

Sala Olimpia ”modernizată”

Datorită faptului că Timișoara și-a anunțat candidatura ca gazdă a fazei grupelor a Campionatului European de baschet feminin, bazându-se pe viitoarea Sală Polivalntă, municpalitatea a investit bani frumoși în Sala ”Olimpia”, aceasta necesitând investiții serioase pentru a putea găzdui acest eveniment. ”Nefinalizând Sala Polivalentă pentru a putea găzdui acolo Campionatul European de bachet feminin, am modernizat Sala Olimpia și ceea ce-a ieșit este fantastic. S-a făcut o extensie pe structură metalică pentru a se asigura locurile VIP, vestiare suplimentare, sală de conferință de presă, sala de lucru pentru jurnaliști, birouri pentru oficiali, s-au montat gradene în capeții terenului de joc”, a detaliat Robu.

Timișoara e fruncea, dar nu pe hârtie!

Primarul Timișoarei a anunțat că, deși nu a găzduit competiția în sala care trebuia, Președintele Federației Internaționale de Baschet l-a felicitat. ”Mi-a spus că suntem între puținele orașe din Europa care va avea două săli polivalente omologate pentru competiții sportive internaționale” susține Robu, care recunoaște că nu a primit niciun document în ceea ce privește omologarea celor două săli.

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore