AcasăStiriSocialRestricții de trafic, sâmbătă, în zona Lacului Surduc! Are loc un concurs...

Restricții de trafic, sâmbătă, în zona Lacului Surduc! Are loc un concurs automobilistic

Sâmbătă, 18 septembrie,, în intervalul orar 08:00 – 18:00, pe Drumul Județean 681 A, de la ieșirea din localitatea Surducul Mic până la intrarea în localitatea Fârdea, din județul Timiș, se va desfășura concursul automobilistic “V.T.M. Timiș-Surduc 2021”. În acest sens, pe Drumul Județean 681 A, de la ieșirea din localitatea Surducul Mic până la intrarea în localitatea Fârdea, circulația rutieră va fi închisă.

”Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Făget și Secției 10 Poliție Rurală Făget, împreună cu jandarmii din cadrul Detașamentului 6 Jandarmi Lugoj, se vor afla la datorie în vederea fluidizării traficului și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Programul şi traseul evenimentului va fi următorul:

18 septembrie 2021, între orele 0800 – 1800 – concursul automobilistic se va desfăşura pe Drumul Județean 681 A, respectiv ieșirea din localitatea Surducul Mic din județul Timiș,– SOSIRE intrarea în localitatea Fârdea.

Ca și rute alternative, menționăm următoarele trasee:

  • coborâre A1 – Traian Vuia – Dumbrava – Bucovăț – Mâtnicu Mic – Fârdea.
  • Lugoj – Traian Vuia – Dumbrava – Bucovăț – Mâtnicu Mic – Fârdea.

Polițiștii fac apel la cetățeni să evite tranzitarea zonei sus menționate, în vederea evitării creeri ambuteiajelor și a timpilor mari de așteptare.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente