Restricții de trafic, sâmbătă, în zona Lacului Surduc! Are loc un concurs automobilistic

- Advertisement -
Sâmbătă, 18 septembrie,, în intervalul orar 08:00 – 18:00, pe Drumul Județean 681 A, de la ieșirea din localitatea Surducul Mic până la intrarea în localitatea Fârdea, din județul Timiș, se va desfășura concursul automobilistic “V.T.M. Timiș-Surduc 2021”. În acest sens, pe Drumul Județean 681 A, de la ieșirea din localitatea Surducul Mic până la intrarea în localitatea Fârdea, circulația rutieră va fi închisă.

”Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Făget și Secției 10 Poliție Rurală Făget, împreună cu jandarmii din cadrul Detașamentului 6 Jandarmi Lugoj, se vor afla la datorie în vederea fluidizării traficului și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Programul şi traseul evenimentului va fi următorul:

18 septembrie 2021, între orele 0800 – 1800 – concursul automobilistic se va desfăşura pe Drumul Județean 681 A, respectiv ieșirea din localitatea Surducul Mic din județul Timiș,– SOSIRE intrarea în localitatea Fârdea.

Ca și rute alternative, menționăm următoarele trasee:

  • coborâre A1 – Traian Vuia – Dumbrava – Bucovăț – Mâtnicu Mic – Fârdea.
  • Lugoj – Traian Vuia – Dumbrava – Bucovăț – Mâtnicu Mic – Fârdea.

Polițiștii fac apel la cetățeni să evite tranzitarea zonei sus menționate, în vederea evitării creeri ambuteiajelor și a timpilor mari de așteptare.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare