Părintele Cleopa de la Mănăstirea Gai, loveşte din nou: „Toţi cei cu cip în buletin vor fi executaţi”

- Advertisement -

Preotul Cleopa Jurj, de la Mănăstirea arădeană Gai, a devenit tot mai cunoscut în ultimii ani, graţie ideilor sale înverşunate împotriva cardurilor de sănătate, iar mai nou, împotriva noilor acte de identitate cu cip.

Duhovnicul are o problemă reală cu termenul „card” se, citit invers devine “drac”, călugărul fiind ferm convins că invenţia este o “unealtă a diavolului”. Acesta îşi avetizează enoriaşii că nu trebuie să accepte aşa ceva, ba mai mult, preotul Cleopa este îngrozit şi de preţurile din magazine care se termină cu 99, dar şi de băuturile pe bază de cofeină (cafea, cola, etc), care ar conţine… avortoni.

Acum, călugărul este şocat că autorităţile au implementat noile buletine cu cip, care deocamdată nu se eliberează. Noile documente de identitate, susţine el, vor duce la pierderea sufletului. Mai mult, părintele Cleopa spune că toţi cei care le vor accepta vor pieri în 2032, când crede că va fi sfârşitul lumii.

“În 1999, în 11 august, a fost eclipsă pe cer… S-a născut un copil atunci, la Ierusalim, copilul diavolului. Are 15 ani acum, iar în 2029 va fi pus pe scaun şi va domni timp de 3 ani, până în 2032, când vor veni judecata şi sfârşitul lumii. Şi, cum va fi pus pe scaun antihristul, toţi cu steaua în frunte, adică cei care vor avea cip în buletin, vor fi executaţi”, a declarat părintele Cleopa, care a adăugat că nu va accepta astfel de acte de identitate, scrie libertatea.ro.

Foto:aradon.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Bianca Gavrilita, singurul reprezentant al judetului Timis in PSD, pentru alegerile europarlamentare

PSD Timiş are un reprezentant pe loc (greu) eligibil,...

RATT caută şoferi şi vatmani. Vezi ce trebuie să faci pentru a conduce un autobuz, troleibuz sau tramvai

Regia Autonomă de Transport Timişoara organizează cursuri de calificare...

Bancul zilei – De ce teroriștii nu vizează România

Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut...

Foarte TARE! Un retailer care are magazin și în Timișoara colectează baterii uzate și dă la SCHIMB unele NOI!

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare