Transfer aeroport
9.8 C
Timișoara
25-feb.- 2020
Transfer aeroport

Jandarmii Grupării Mobile, BILANȚ pe 6 luni! Cu ce CAPTURI se laudă în prima jumătate a lui 2015 FOTO

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie - 3...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

ATENTIE, timisoreni! Se monteaza si se testeaza noile SIRENE!

Primăria Timișoara a anunțat că începe montarea noilor sirene care vor ajuta la completarea și reconfigurarea...

STPT previne GRIPA igienizand mijloacele de transport in comun cu dezinfectant FOTO

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) informează călătorii că de la finalul lunii ianuarie, igienizează zilnic,...

În prima jumătate a anului 2015, jandarmii timişoreni au continuat ”ofensiva” împotriva comerţului ilicit cu produse accizabile de contrabandă şi a mărfurilor contrafăcute. Acest fenomen este unul constant, menţinut la un nivel destul de ridicat, fapt constatat în urma analizelor acţiunilor întreprinse de jandarmii Grupării Mobile, pe această linie. Aceste acţiuni au fost desfăşurate în întreaga zonă de responsabilitate teritorială a Grupării de Jandarmi Mobilă Timişoara, în judeţele Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara, în pieţele şi zonele cunoscute cu potenţial în această activitate. În câteva din aceste acţiuni punctuale, jandarmii au cooperat cu lucrătorii ANAF – Direcţia Regională Vamală Timiş, care au întocmit sancţiuni contravenţionale cuprinse între 1.500 şi 20.000 de lei.

În executarea sutelor de ore de muncă pe acest gen de misiune, jandarmii au avut de înfruntat tot felul de greutăţi, de la încercări de a fugi de la faţa locului, abandonuri de marfă, până la ameninţări. Cu toate acestea, jandarmii bănăţeni au obţinut rezultate remarcabile. Astfel, pe timpul desfăşurării celor 73 de acţiuni punctuale, au fost ridicate în vederea confiscării peste 4.500 de pachete de ţigări de contrabandă, 300 de litri de alcool concentraţie 96%, peste 350 de kilograme de cafea şi 280 de parfumuri contrafăcute, în valoare totală de peste 60.000 lei. Tot în acest sens, au fost întocmite 132 de dosare penale pentru săvârşirea faptelor de deţinere sau comercializare de produse de contrabandă, comercializarea de mărfuri nesupuse accizării sau de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

”Cu plasa sau cu portbagajul pline de mărfuri, contrabandiştii sunt din ce în ce mai inventivi şi din ce în ce mai bine organizaţi, însă jandarmii continuă să combată acest fenomen prin mijloace şi acţiuni operative. De asemenea, ţinem să readucem în atenţia cetăţenilor din zona de vest a ţării faptul că atât vânzarea cât şi cumpărarea de ţigări de contrabandă constituie infracţiuni şi se pedepsesc ca atare”, susține purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,691FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Cum lucrau designerii de reclame acum un veac şi jumătate? Reclame din ziarele Timişului din secolul XIX! – Timişul de ieri –

Într-o epocă în care reclama este vitală, şi PR-ii şi designerii caută cele mai sugestive iamgini şi scenarii pentru...