Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Echipă de jurnaliști din Timișoara, AGRESATĂ de ”cosașul-șef” de pe șantierul din Centrul Istoric VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Cameramanul și o reporteriță a postului de televiziune Europa Nova au fost ”atacați” de un huligan în Piața Unirii din Timișoara, vineri, 3 iulie 2015. De dimineață, echipa tv s-a prezentat în Centrul Istoric al capitalei Banatului pentru a filma câteva cadre cu șantierul pe care lucrează și acum numai o mână de oameni, aflați probabil, la cosit fânul, așa cum ne-a anunțat primarul Timișoarei, acum câteva săptămâni.

La vederea camerei video, cel care s-a prezentat a fi șef de șantier, dar arăta mai degrabă ca un om al străzii, Iosip Virgil pe numele său, a devenit extrem de recalcitrant și a început să-i împingă pe jurnaliști, smulgând din mâna reporteriței microfonul cu care aceasta avea de gândă să înregistreze, aruncându-l pe pavaj. ”Sălbaticul” s-a grăbit să pună mâna pe microfon pentru a-l ridica și pentru a-l izbi încă o dată de piatra de pe jos, stricându-l.

Polițișitii locali au sosit imediat la fața locului, însă aceștia nu au reușit să-l calmeze pe bătrânul pletos, ba mai mult a început să-i amenințe pe jurnaliști că îi lovește cu ciocanul. Cameramanul a continuat să filmeze, iar bărbatul a refuzat să răspundă întrebărilor polițiștilor pe motiv că este filmat, însă oamenii legii i-au adus la cunoștință faptul că jurnaliștii se regăsesc pe domeniul public, iar acest fapt le dă voie să filmeze.

”Cosașul-șef” a fost preluat, ulterior, de un echipaj al Poliției Naționale și dus la Secția 1, acolo unde au fost îndrumați și jurnaliștii pentru a depune plângere împotriva acestuia, pentru distrugere.

Câteva ore mai târziu, imaginile au fost prezentate și primarului Timișoarei, Nicolae Robu, care susținea o conferință de presă, edilul-șef fiind profund dezamăgit de ”ieșirea” șefului de șantier din Centrul Istoric. ”Este inadmisibilă o astfel de atitudine, este condamnabilă. Îmi pare rău că avem cetățeni care procedează în felul acesta”, a spus Robu. Întâiul gospodar al urbei de pe Bega susține că ceea ce spune șeful de șantier, cu privire la cererea unei aprobări pentru a filma este corectă, însă nesolicitarea unei aprobări nu este un motiv pentru o astfel de reacție.

Primarul Timișoarei a dat asigurări că va lua legătura atât cu reprezentanții firmei cât și cu șeful de șantier recalcitrant, despre care susține că l-a întâlnit de foarte multe ori. ”Efectiv el răspunde și sunt uimit să văd o astfel de conduită din partea lui”, a mai spus Nicolae Robu.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=B-8j_ExchB4&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

  1. Nu agreez deloc modul in care seful lucrarilor a reactionat, insa, nici cu reporterii care vor sa scoata stiri ,,senzationale,, din orice nu pot fi de accord. Va puneti vreodata in locul celui pe care il ,,impungeti,, cu microfonul si il tot intrebati de ce ?, cu cine?, cand ?, ce aveti de declarant ?. Cel care a scris articolul avea, din partea mea, mai multa credibilitate si simpatie daca nu folosea atacul cu privire la aspectul fizic al sefului de lucrari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare