16-octombrie-2021
AcasăStiriSocialA furat un SEIF cu 15.000 de lei de la Jimbolia și...

A furat un SEIF cu 15.000 de lei de la Jimbolia și a vrut să fugă din țară! Acum a ajuns în AREST

Poliţiştii oraşului Jimbolia efectuează cercetări faţă de un bărbat în vârstă de 42 de ani bănuit de furt din societate comercială. Acesta este bănuit de faptul că în noaptea de 1 spre 2 iulie 2015, ar fi pătruns, prin escaladarea unei ferestre, într-o societate comercială situată pe raza oraşului Jimbolia, iar dintr-o încăpere ar fi sustras o casetă metalică în care se aflau 15.000 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii oraşului Jimbolia şi cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-a reuşit identificarea bănuitului, care a fost depistat, în cursul zilei de ieri, cu sprijinul poliţiştilor de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, când intenţiona să părăsească ţara.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prejudiciul fiind în totalitate recuperat de poliţişti. Aceștia l-au reținut pe hoț pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au decis arestarea sa pentru o perioadă de 30 de zile.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente