Poliţiştii oraşului Jimbolia efectuează cercetări faţă de un bărbat în vârstă de 42 de ani bănuit de furt din societate comercială. Acesta este bănuit de faptul că în noaptea de 1 spre 2 iulie 2015, ar fi pătruns, prin escaladarea unei ferestre, într-o societate comercială situată pe raza oraşului Jimbolia, iar dintr-o încăpere ar fi sustras o casetă metalică în care se aflau 15.000 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii oraşului Jimbolia şi cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-a reuşit identificarea bănuitului, care a fost depistat, în cursul zilei de ieri, cu sprijinul poliţiştilor de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, când intenţiona să părăsească ţara.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prejudiciul fiind în totalitate recuperat de poliţişti. Aceștia l-au reținut pe hoț pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au decis arestarea sa pentru o perioadă de 30 de zile.

Spune-ţi opinia civilizat!