Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialIncredibil! BĂTRÂNI CONTRABANDIȘTI, prinși de polițiștii din Dudeștii Vechi

Incredibil! BĂTRÂNI CONTRABANDIȘTI, prinși de polițiștii din Dudeștii Vechi

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Descoperire incredibilă a poliţiştilor de la Postul de Poliţie Dudeştii Vechi. Oamenii legii efectuează cercetări faţă de două persoane depistate în timp ce transportau ţigări şi alcool de contrabandă. ”Acțiunea” s-a petrecut sâmbătă, 26 iulie, în jurul orei 12:40, când poliţiştii au oprit, pentru control, autoturismul cu care cei doi se deplasau pe raza localităţii ”bulgărești”.

În urma controlului autovehiculului, poliţiştii au constatat că şoferul de 75 de ani şi pasagera de 72 de ani, transportau ţigarete şi alcool de contrabandă. A fost efectuată inventarierea, în interiorul autoturismului fiind 8.000 de ţigarete de diferite mărci, 31 de litri de alcool dublu rafinat şi 12 flacoane de erbicid. Toate bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cei doi ocupanți ai autoturismului s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi transportul şi tranzitul de substanţe şi preparate periculoase cu încălcarea prevederilor legale.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare