Reunire „în ceaţă”. Vezi cine a venit şi cine nu, la primul antrenament al celor de la Poli şi care sunt primii adversari „amicali” FOTO

- Advertisement -

Miercuri, 8 ianuarie 2014, cu începere de la ora 15:00, a avut loc primul antrenament din anul 2014 al celor de la Poli Timişoara, pe o ceaţă de nu se puteau zări jucătorii de la un capă la celălalt al terenului. La prima şedinţă de pregătire au participat, aşa cum era firesc şi ultimii fotbalişti transferaţi de bănăţeni, Alin Roman, Alin Dobrosavlevici şi Fabian Himcinschi, dar şi două nume complet „noi” sub comanda lui Şunda, fiind vorba despre sportivi aflaţi în probe: Edon Hassani (născut pe 9 ianuarie 1992) – mijlocaș albanez ce a activat ultima dată la Ceahlăul Piatra Neamţ şi Esmir Ahmetovic (născut pe 17 ianuarie 1991), mijlocaş stânga bosniac ce a fost legitimat ultima dată la Jagodina (Serbia).

De la prima şedinţă de pregătire au lipsit ”stranierii” Nuno Claro, Keita şi Furtado, ei urmând să se alăture lotului în următoarele zile. De asemenea, Nohai nu a ajuns la pregătiri din cauza anulării curselor aeriene, anulări datorate condiţiilor meteorologice.

Alb-negrii se vor pregăti deocamdată la Baza Sportivă „Dan Păltinişanu”, urmând ca la începutul lunii februarie să plece în cantonament în Antalya (Turcia). ”Vom avea primul stagiu de pegatire cenralizat la Timişoara, începând din data de 20 ianuarie, iar din 2 febuarie echipa va pleca în Antalya pentru 10 zile, perioadă în care va juca şi cinci partide amicale”, a declarat Călin Rosenblum, director tehnic, în cadrul clubului prim-divizionar.

Poli Timişoara continuă zilnic antrenamentele până pe 20 ianuarie, când lotul va intra într-un cantonament, în Timişoara. Pe finalul acestui stagiu local, bănăţenii au perfectat deja două partide de verificare, ambele în complexul ”Dan Păltinişanu”:
– pe 29 ianuarie, ora 15:00: cu FK Dolina Padina (locul 13, în Liga a doua din Serbia);
– pe 31 ianuarie, ora 13:00: cu FK Donji Srem (locul 15, în Prima Ligă din Serbia).

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img