Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

4.000 de studenți prezenți la debutul noului an universitar la Politehnica din Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ca de fiecare dată, la acest eveniment au participat reprezentanți ai conducerii universității, decanii facultăților, membrii ai mediului academic, oficialități locale, precum și colaboratori din mediul economic.

Fiecare dintre ceremoniile organizate a debutat cu noul Imn al Universității Politehnica. Mesajele celor din prezidii au fost ascultate cu interes de către „boboci”, care și-au început viața de student cu sfaturi utile și exemple mobilizatoare. ”Pentru noi este începtul unui nou an universitar, pentru dumneavoastră – startul într-o perioadă a vieții de care vă veți aminti cu drag mulți ani de acum înainte” le-a spus studenților rectorul UPT, prof. univ. dr. ing. Viorel-Aurel Șerban. ”Politehnica nu înseamnă doar o desfășurare extraordinară de forțe, clădiri și laboratoare de nivel european, Politehnica înseamnă un spirit, așa cum a fost definit de cel care a întemeiat Politehnica. Acest spirit trebuie să-l duceți dumneavoastră mai departe”, a mai adăugat rectorul UPT.

Seria ceremoniilor a fost deschisă de Facultatea de Automatică și Calculatorare unde a avut loc și premierea laureaţilor tradiţionalului concurs de programare ”Alexandru Rogojan” – ediţia XXX. De asemenea, la Facultatea de Electronică și Telecomunicații, la Facultatea de Mecanică și la Facultatea de Construcții, studenții cu rezultate deosebite în anul precedent, au primit premii substanțiale în bani și obiecte, din partea unor parteneri economici de tradiție.

Începând cu anul universitar 2015/2016, festivitatea de deschidere va cunoaște noi dimensiuni, întrucât Politehnica Timișoara își propune să organizeze o singură manifestare pentru studenții de la toate specializările. Așadar întâlnirea va avea loc la noua Sală Polivalentă de lângă Baza Sportivă 2 a Politehnicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Patru candidaţi au rămas în cursa pentru funcţia de director al Poliţiei Locale Timişoara!

Patru candidați admiși la concursul pentru postul de director executiv al Poliției Locale Timișoara!...

Interes mare pentru a lucra în Primăria Timişoara! 67 de candidați s-au înscris pentru cele 20 de posturi scoase la concurs

La concursul pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul aparatului de specialitate al Primăriei Municipiului...

Angajări din sursă externă la Poliție! În Timiș sunt disponibile 18 posturi

Inspectoratul de Poliție Județean Timiș scoate la concurs 18 posturi vacante de personal contractual,...