Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăExclusivEXCLUSIV Bărbatul care a bătut un poliţist la Timișoara, şi confundat cu...

EXCLUSIV Bărbatul care a bătut un poliţist la Timișoara, şi confundat cu luptătorul K 1 Florin Ilie, a fost prins

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La început de aprilie 2014, o situație relatată de polițiștii din Timișoara a făcut” valuri” în plan local, după ce a s-a aflat că sportivul timişorean Florin Ilie a fost oprit în trafic, de Poliţie, pentru un control de rutină. Acesta a coborât din maşina şi, a lovit cu capul în gură agentul care l-a oprit, după care ar fi fugit de la fața locului, iar urmărirea s-a lăsat cu focuri de armă trase de oamenii legii.

” Povestea” a continuat la fel de spectaculos, întrucât polițistul care s-a trezit cu lovitura în față era convins că avusese de-a face cu sportivul local Florin Ilie, luptăor K 1 care tocmai se pregătea de revenirea în ring la vârsta de 40 de ani, După un maraton de audieri, oamenii legii au ajuns la concluzia că, de fapt, nu Florin Ilie este agresorul, sportivul, nervos fiind pe” greșeala” polițiștilor, declarând atunci pentru Vocea Timișului că:” N-am apucat să spun nimic, m-au arestat mascaţii”.

În dimineața zilei de miercuri, 24 septembrie 2014, polițiștii din cadrul IPJ Timiș au fost informați de colegii lor din județul Mehedinți, că adevăratul infractor, pe numele său Pleșan Travis Dumitru Gabriel, a fost prins și arestat, iar oamenii legii de la Timișoara au plecat cu puțin timp în urmă să-l” recupereze”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare