ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Aproape 600 de sancțiuni contravenționale au fost acordate de polițiștii timișeni la sfârșitul săptămânii trecute

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Aproape 600 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii timișeni în acțiunea desfășurată în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în weekend, pe toată raza județului Timiș. Mai mult de jumătate dintre ele le-au fost acordate celor care nu au respectat viteza legală, nu mai puțin de 309.

Tot în perioada 23 – 25 octombrie oamenii legii au depistat alți 87 de participanți în trafic care nu au folosit centura de siguranță și au fost constatate alte 14 infracțiuni. Ca măsură complementară, au fost reținute în vederea suspendării 39 de permise de conducere. Au mai fost retrase alte 17 certificate de înmatriculare.

De asemenea, la Deta au fost depistați doi bărbați, unul care se afla la volanul unui tractor, fiind băut și fără permis de conducere, implicat într-un accident, în vreme ce altul, tot în zona orașului Deta, a acroșat un biciclist cu un moped, fiind beat și fără vreun permis de conducere.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore