Mai bine de 370 de amenzi aplicate de poliţişti în domeniul panificaţiei, într-o săptămână

0
616

326 de poliţişti de investigare a fraudelor, ordine publică, poliţie rutieră şi poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Politie Transporturi Timişoara, au acţionat, în perioada 20 – 26 octombrie 2013, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul producerii, prelucrării, achiziţionării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.

În ultima săptămână, pe raza judeţului Timiş, au fost efectuate 454 de controale, dintre care 45 la societăţi comerciale, 39 la persoane fizice şi 370 la mijloacele de transport. Acţiunea a avut şi o serie de urmări mai puţin faste pentru cei implicaţi, oamenii legii descoperind 8 infracţiuni şi aplicând 378 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 144.000 de lei, iar a bunurilor ridicate în vederea confiscării la 7.372 de lei.

În acţiunile desfăşurate, au fost angrenaţi şi reprezentanţi ai organismelor de inspecţie şi control din cadrul M.A.D.R., A.N.A.F. şi I.S.C.T.R..

Spune-ţi opinia civilizat!