Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

UDMR, lovitură sub centura lui Ponta: ”Nu putem fi alături de Vadim Tudor nici măcar o oră. Votați conform propriilor convingeri”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Kelemen Hunor a creat surpriza la care nimeni nu se aștepta, cu atât mai mult cei de la PSD, partid cu care UDMR este în alianță. Decizia Uniunii a fost îngreunată de revenirea în „ecuaţia politică” a lui Corneliu Vadim Tudor, spune fostul prezidențiabil. „Nu putem fi alături de Vadim Tudor nici măcar pentru o oră, nu înţelegem de ce a fost scos de după cordonul sanitar. Nu putem asuma să fim de aceeaşi parte cu Corneliu Vadim Tudor”, a spus Kelemen.

„Am adoptat, cu majoritate a voturilor şi o singură abţinere, să recomandăm alegătorilor noştri să voteze conform propriilor convingeri. Suntem convinşi că avem un electorat matur, ştie să voteze astfel încât interesele comunităţii maghiare să nu fie lezate”, a mai spus liderul UDMR, ceea ce înseamnă că românii de etnie maghiară au ”liber” să voteze atât cu Klaus Iohannis, cât și cu Victor Ponta.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore