Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăUDMR, lovitură sub centura lui Ponta: ”Nu putem fi alături de Vadim...

UDMR, lovitură sub centura lui Ponta: ”Nu putem fi alături de Vadim Tudor nici măcar o oră. Votați conform propriilor convingeri”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Kelemen Hunor a creat surpriza la care nimeni nu se aștepta, cu atât mai mult cei de la PSD, partid cu care UDMR este în alianță. Decizia Uniunii a fost îngreunată de revenirea în „ecuaţia politică” a lui Corneliu Vadim Tudor, spune fostul prezidențiabil. „Nu putem fi alături de Vadim Tudor nici măcar pentru o oră, nu înţelegem de ce a fost scos de după cordonul sanitar. Nu putem asuma să fim de aceeaşi parte cu Corneliu Vadim Tudor”, a spus Kelemen.

„Am adoptat, cu majoritate a voturilor şi o singură abţinere, să recomandăm alegătorilor noştri să voteze conform propriilor convingeri. Suntem convinşi că avem un electorat matur, ştie să voteze astfel încât interesele comunităţii maghiare să nu fie lezate”, a mai spus liderul UDMR, ceea ce înseamnă că românii de etnie maghiară au ”liber” să voteze atât cu Klaus Iohannis, cât și cu Victor Ponta.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare