Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentContiShowOff, evenimentul prin care Continental își deschide porțile în fața curioșilor

ContiShowOff, evenimentul prin care Continental își deschide porțile în fața curioșilor

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Continental Automotive România va organizat sâmbătă, în 7 noiembrie, evenimentul ContiShowOff, în care vizitatorii fabricii vor putea vedea mașini cu cele mai noi tehnologii create de echipa din România, sesiuni de test drive cu cele mai noi modele de mașini de la dealerii din Timișoara, vor putea face vizite la liniile de producție, iar copiilor li se vor pregăti o serie de activități. Evenimentul este destinat atât familiilor angajaților, prietenilor, dar și tuturor curioșilor.

Astfel, în 7 noiembrie, între orele 10.00 – 16.00, la sediul companiei de pe strada Siemens, nr. 1, vizitatorii vor putea testa produsele Continental pe mașinile expuse, vor putea vizita fabrica de componente electronice și vor afla cum iau naștere produsele. De asemenea, vor putea participa și la scurte conferințe pe diverse teme: automotive, inovație, performanță, motivație etc. Copiilor li se pregătește jocuri și ateliere de lucru.

‟Suntem o familie de peste 15.000 de membri în România şi creştem de la an la an. Vrem, prin ContiShowOff să le arătăm nu doar membrilor familiilor angajaţilor noştri ce înseamnă Continental, ci şi prietenilor acestora şi celor care vor să afle ce înseamnă să lucrezi într-o asemenea companie. Angajaţii noştri beneficiază de numeroase servicii, iar la eveniment vor fi prezenţi şi furnizorii de beneficii care îşi vor promova ofertele”, a declarat Anica Stoica, directoarea departamentului de resurse umane Continental România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare