Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Tramvaiele din Timişoara vor fi reabilitate

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Tramvaiele din Timişoara vor fi dotate după reabilitare cu un sistem de climatizare, unul de încălzire în scaune, dar şi cu camere de supraveghere în interiorul vagoanelor. Mai mult decât atât, sistemul de frânare va fi modernizat, iar caroseria va fi refăcută. Motoarele folosite de tramvaie vor fi schimbate ceea ce va duce, conform viceprimarului Dan Diaconu la scăderea consumului de curent electric cu 25%.

Anunţul pentru licitaţia de modernizare a tramvaielor a fost deja postat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

„Tipul de achiziție este unul de acord-cadru pe patru ani, iar numărul maxim de tramvaie ce vor fi modernizate este de 30. Tramvaiele vor fi dotate cu toate facilitățile transportului și siguranței. În funcţie de mărimea bugetului local anual, în fiecare an va fi alocată o sumă pentru remodernizarea tramvaielor” – a afirmat viceprimarul Dan Diaconu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare