Tramvaiele din Timişoara vor fi reabilitate

Date:

Tramvaiele din Timişoara vor fi dotate după reabilitare cu un sistem de climatizare, unul de încălzire în scaune, dar şi cu camere de supraveghere în interiorul vagoanelor. Mai mult decât atât, sistemul de frânare va fi modernizat, iar caroseria va fi refăcută. Motoarele folosite de tramvaie vor fi schimbate ceea ce va duce, conform viceprimarului Dan Diaconu la scăderea consumului de curent electric cu 25%.

Anunţul pentru licitaţia de modernizare a tramvaielor a fost deja postat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

„Tipul de achiziție este unul de acord-cadru pe patru ani, iar numărul maxim de tramvaie ce vor fi modernizate este de 30. Tramvaiele vor fi dotate cu toate facilitățile transportului și siguranței. În funcţie de mărimea bugetului local anual, în fiecare an va fi alocată o sumă pentru remodernizarea tramvaielor” – a afirmat viceprimarul Dan Diaconu

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare