Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Colegiul Tehnic “Henri Coandă” devine prima școală cu clădiri smart din Timişoara! Două firme au depus oferte pentru realizarea proiectului tehnic

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
29.9 ° C
30.1 °
29 °
41 %
4.1kmh
0 %
vin
32 °
sâm
33 °
Dum
21 °
lun
26 °
mar
28 °
S-a încheiat termenul de depunere a ofertelor în cadrul licitației pentru proiectarea reabilitării termice a cinci corpuri de clădire de la Colegiul Tehnic “Henri Coandă”. Două firme au depus oferte pentru a obține acest contract.

Primăria Timișoara va începe evaluarea ofertelor și va desemna, în urma grilelor de punctare, firma câștigătoare pentru a realiza serviciile de proiectare.

Obiectivul de investiții prevede îmbunătățirea izolației termice a clădirilor și utilizarea de surse regenerabile de energie, prin reabilitarea fațadelor și montarea de panouri solare. Scopul este de a reduce costurile pentru energia termică necesară funcționării instituției.

Lucrările vizează clădirea colegiului, inclusiv laboratoarele, internatul, atelierul, cantina și sala de sport. Conform documentației tehnice, aprobată de Consiliul Local, reabilitarea va determina scăderea consumului de energie şi reducerea semnificativă a emisiilor de dioxid de carbon.

Primăria a aplicat pentru o finanțare prin Fondul de Mediu pentru a acoperi o parte din costurile necesare acestei investiții.

Valoarea totală estimată a proiectului este de 22,9 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare