Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Porți deschise la IPJ Timiș, de Ziua Poliției Române

- Advertisement -

Polițiștii timișeni deschid larg porțile instituției de pe Take Ionescu cu ocazia Zilei Poliției Române. Curioșii care le vor trece pragul vor avea parte de demonstrații de luptă, intervenție și dresaj canin, dar vor putea și să admire cele mai noi echipamente din dotare.

Vineri, la Timișoara se sărbătoresc 194 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române, prin Ziua Porților Deschise la Inspectoratul aflat pe bulevardul Take Ionescu. Vizitatorii vor avea ocazia să admire echipamentele polițiștilor și să asiste la demonstrații de luptă, intervenție și dresaj canin.

„În această zi de sărbătoare, prezentând mijloacele şi metodele folosite de poliţişti în activităţile specifice, dorim să arătăm cetăţenilor că poliţia este mereu aproape de comunitate. Persoanele care doresc să ne fie alături sunt aşteptate, vineri, 25 martie a.c., începând cu ora 10.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, unde pot asista la programul oferit de poliţişti: prezentarea unor elemente de tehnică şi dotare (scutere, motociclete, autoturisme şi autoutilitare, armament, etc.); executarea unor demonstraţii de dresaj şi intervenţie de către conductori şi câinii din dotare; executarea unor demonstraţii de luptă şi intervenţie de către luptătorii Serviciului Pentru Acţiuni Speciale.

În aceeaşi zi vor fi premiați poliţiştii care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu şi cei care au câştigat competiţiile sportive organizate în cursul acestei săptămâni.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore