ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Parcare gratuită în Timișoara, cu excepția Zonei 0, până în 31 martie! Abonamentele vor fi disponibile din 21 martie

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Cu excepția Zonei 0, plata pentru parcare în Timișoara este suspendată, până la intrarea în vigoare a noului regulament din data de 31 martie. Tarifele aplicabile pentru Zona 0 sunt aceleași ca până în acest moment, respectiv:

3,00 lei/oră tarif Apel Bip și Card Bancar

0,75 euro/oră tarif SMS

Acestea sunt valabile de luni până vineri, în intervalul orar 08-17. În weekend și de sărbătorile legale este gratuit.

Abonamentele vor fi disponibile din data de 21 martie 2022 și vor putea fi achiziționate la sediul TimPark sau online. Dorim să precizăm că pentru achiziționarea de abonamente rezidențiale, va fi necesară deplasarea la sediul TimPark pentru verificarea documentelor aferente.

Hotărârea de Consiliu Local pentru aprobarea noului regulament este disponibilă aici.

- Advertisement -
Ioana Danciu
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore