Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu contraatacă: Cât de lipsit de caracter trebuie să fii să faci ce face Sorin Grindeanu?

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul Timișoarei susține că pesedistul Sorin Grindeanu, dar și ceilalți colegi de partid ai acestuia au ajuns pe funcțiile de senatori și deputați datorită lui, asta după ce ieri, Grindeanu spusese că: ”Mă bucur să văd un stil de campanie cu care PNL nu m-a obşnuit în campaniile trecute. Nu vorbesc de campania trecută care a fost înpreună. O să deschidem frigiderul, o să îl vedem pe Robu, o să dăm drumul la robinet, o să îl vedem pe Robu cu Buşoi sau Coifan de mână. Mă miră megalomanismul de care dau dovadă”.

Înfuriat de declarațiile lui Grindeanu, Robu contratacă susținând că social-democratul a mers la Robu pentru a-i solicita să apară împreună pe afișe întrucât liberalul are o cotă de popularitate extrem de ridicată pe malurile Begăi.

”În urmă cu un an și câteva luni, dl. Sorin Grindeanu a venit la mine entuziasmat spunandu-mi: <<Dl. Primar, stați extraordinar de bine. Am făcut și noi, PSD, un sondaj și, într-adevăr, aveți o cotă incredibilă, 80%! Noi ceilalți n-avem decât să ne agățăm de dv. și vom câștiga tot în Timișoara! Vă rog, faceți-vă puțin timp și fotografiați-vă cu mine, să mă vadă lumea cu dv. pe mesh-uri, panouri etc., pentru că studiile sociologice arată că un lider locomotivă transferă spre cei percepuți a fi ai săi cca 75% din cota sa>>. Așa vorbea pe-atunci dl Grindeanu, părea chiar manierat. Și, bineînțeles, mi-am făcut timp și pentru el și pentru toți ceilalți colegi de partid și de alianță de-atunci și… toți au căștigat colegiile în care au candidat, cu cca 60%. De-atunci și până acum, încrederea timișorenilor în mine s-a consolidat și sunt convins că și în PNL și că Timișoara dreaptă -net majoritară!- nu poate vota decât dreapta, iar dreapta înseamnă în primul rând PNL” a replicat primarul Capitalei Banatului, în războiul declarațiilor cu Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Partidul lui Liviu Dragnea nu va avea nicio priză feroce la bănățeni, atâta timp cât vinde pielea ursului din pădure

Adevărul e că nici celelalte partide tradiționale, gen PSD și PNL, nu o duc...