Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișul are din nou subprefect. Cristian Franțescu a fost învestit în funcție

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Oficial, Cristian Franţescu este noul subprefect al judeţului Timiş. Susţinut de ALDE pentru a ocupa funcţia de secund al reprezentantului guvernului în teritoriu, Franţescu a fost învestit în funcţie astăzi, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Prefectura Timiş.

Postul de subprefect era liber încă din 2016, după ce Zoltan Marossy a fost destituit pentru că a făcut mai multe declaraţii pe tema autonomiei, declaraţii prin care şi-ar fi depăşit atribuţiunile de serviciu, conform reprezentanţilor guvernului. „Sunt onorat de încrederea pe care mi-a acordat-o primul ministru. Aș dori să mulțumesc celor care m-au susținut pentru a ajunge în această funcție. Vin cu experiența acumulată în administrația publică, din Primăria Timișoara. Sunt convins că voi avea o colaborare bună cu prefectul Mircea Băcală, cu reprezentanții CJ, dar şi cu primăria”, a declarat noul subprefect după ce a depus jurământul. Prefectul judeţului Timiş, Mircea Băcală, şi-a exprimat speranţă că va reuşi să colaboreze cu noul său coleg pentru a pune în practică priorităţile guvernului şi pe cele ale judeţului. Nu în ultimul rând, Franțescu a subliniat că nu a fost și nu este membru al niciunul partid politic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Film artistic! Timișoara se scufundă dar prefectul PSD Mihai Ritivoiu și viceprimarul USR Ruben Lațcău se întrec în competiții de imagine

Penibil! Asta e cuvântul care descrie, la milimetru, situația la zi. Atât în județul...

Sprijin medical pentru refugiații din Ucraina! OncoHelp asigură tratamente gratuite bolnavilor oncologici ajunși în România

Asociația OncoHelp-Centrul de Oncologie OncoHelp se află în prima linie a celor care vin...

Șah-mat! Chestorul de poliție Alin Petecel i-a scos din cap luptele greco-romane prefectului PSD Mihai Ritovoiu

Pe zi ce trece, prefectul PSD de Timiș, economistul Mihai Ritivoiu, se apropie tot...