ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu, aparitie inedita. De ce a venit la conferinta cu tava cu legume si fructe

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Motiv de enervare serios pentru primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care, astăzi, a venit la conferința de presă a PNL Timiș cu o tavă de fructe și legume. Edilul s-a arătat extrem de deranjat de faptul că fructele și legumele comercializate în magazinele din Timișoara nu mai au niciun gust. Pentru a-și demonstra teoria, Robu a mirosit rând pe rând un ciorchine de roșii, o ceapă, doi ardei și un măr.

„De fiecare dată când merg la cumpărături mi se întâmplă să am produse în regulă și câteva să fie în categoria asta. De data asta mi s-a întâmplat să fie totul așa. Nu are nicio noimă. Când mănânci, nu simți nimic. Cei de specialitate trebuie să gândească niște mecanisme prin care să protejeze ceea ce în lungul a sute de ani s-a triat a fi sănătos, că ajungem altfel ca maine, poimâine să ne hrănim cu pastile. De ce sa tot ronțăim la ardei daca nu au niciun gust. Eu acum vreau să trag un semnal și ca să fie impactul de la început cât mai mare m-am gândit sa abordez în conferința de presă că puteam să pun într-o simplă postare pe Facebook această temă și să ilustrez ceea ce spun. Acum, când cumperi ceva românesc nu e sigur că e asa cum te aștepți sa fie. (..) Cel mai grav este ca se cultivă soiuri care așa sunt ele. Nu apare lipsa de gust pentru că fructul e recoltat verde. Aici am ajuns, să cultivam soiuri care nu au decât acești parametri de productivitate, cantitatea pe care o obții pe surpafață, cu un anumit efort financiar, și, probabil, rezistența”, a explicat primarul Nicolae Robu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore