Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu, aparitie inedita. De ce a venit la conferinta cu tava cu legume si fructe

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Motiv de enervare serios pentru primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care, astăzi, a venit la conferința de presă a PNL Timiș cu o tavă de fructe și legume. Edilul s-a arătat extrem de deranjat de faptul că fructele și legumele comercializate în magazinele din Timișoara nu mai au niciun gust. Pentru a-și demonstra teoria, Robu a mirosit rând pe rând un ciorchine de roșii, o ceapă, doi ardei și un măr.

„De fiecare dată când merg la cumpărături mi se întâmplă să am produse în regulă și câteva să fie în categoria asta. De data asta mi s-a întâmplat să fie totul așa. Nu are nicio noimă. Când mănânci, nu simți nimic. Cei de specialitate trebuie să gândească niște mecanisme prin care să protejeze ceea ce în lungul a sute de ani s-a triat a fi sănătos, că ajungem altfel ca maine, poimâine să ne hrănim cu pastile. De ce sa tot ronțăim la ardei daca nu au niciun gust. Eu acum vreau să trag un semnal și ca să fie impactul de la început cât mai mare m-am gândit sa abordez în conferința de presă că puteam să pun într-o simplă postare pe Facebook această temă și să ilustrez ceea ce spun. Acum, când cumperi ceva românesc nu e sigur că e asa cum te aștepți sa fie. (..) Cel mai grav este ca se cultivă soiuri care așa sunt ele. Nu apare lipsa de gust pentru că fructul e recoltat verde. Aici am ajuns, să cultivam soiuri care nu au decât acești parametri de productivitate, cantitatea pe care o obții pe surpafață, cu un anumit efort financiar, și, probabil, rezistența”, a explicat primarul Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare