ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Gest EROIC pentru un pompier, la Timisoara! A sarit in Bega pentru a salva o femeie… inecata VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Banat a sărit în apa rece a canalului Bega în încercarea disperată de a salva viața unei femei, însă victima era deja decedată.

Luni, 7 octombrie 2019, în jurul amiezii, dispeceratele ISU Banat și Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Timiș au intrat în alertă. O femeie a fost zărită în apa rece a canalului Bega, iar un echipaj SMURD, dar și pompieri cu autospecială de descarcerare și o barcă au demarat în trombă spre locație anunțată.

Trupul a fost descoperit exact în dreptul Parcului Copiilor, între Podul Decebal și Pasarela Îndrăgostiților, iar unul dintre pompierii care s-a deplasat la fața locului, fără să știe în ce stare se afla femeia, a sărit să o aducă cât mai repede la mal, pentru a-i fi acordat primul ajutor, în speranța salvării vieții acesteia.

Din nefericire, deși s-a desfășurat extrem de rapid, intervenția a fost în zadar, oamenii legii constatând că aceasta era deja decedată, motiv pentru care cadavrul a fost preluat de medicii de la SAJ.

”Pe fir” au intrat acum polițiștii, care cercetează exact în ce împrejurări a ajuns femeia în vârstă de circa 60 de ani în Bega, dacă s-a sinucis sau nu, aceștia urmând să identifice cadavrul.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=GbHjC_ghBlA&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore