17-octombrie-2021
AcasăStiriSocialGest EROIC pentru un pompier, la Timisoara! A sarit in Bega pentru...

Gest EROIC pentru un pompier, la Timisoara! A sarit in Bega pentru a salva o femeie… inecata VIDEO

Un angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Banat a sărit în apa rece a canalului Bega în încercarea disperată de a salva viața unei femei, însă victima era deja decedată.

Luni, 7 octombrie 2019, în jurul amiezii, dispeceratele ISU Banat și Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Timiș au intrat în alertă. O femeie a fost zărită în apa rece a canalului Bega, iar un echipaj SMURD, dar și pompieri cu autospecială de descarcerare și o barcă au demarat în trombă spre locație anunțată.

Trupul a fost descoperit exact în dreptul Parcului Copiilor, între Podul Decebal și Pasarela Îndrăgostiților, iar unul dintre pompierii care s-a deplasat la fața locului, fără să știe în ce stare se afla femeia, a sărit să o aducă cât mai repede la mal, pentru a-i fi acordat primul ajutor, în speranța salvării vieții acesteia.

Din nefericire, deși s-a desfășurat extrem de rapid, intervenția a fost în zadar, oamenii legii constatând că aceasta era deja decedată, motiv pentru care cadavrul a fost preluat de medicii de la SAJ.

”Pe fir” au intrat acum polițiștii, care cercetează exact în ce împrejurări a ajuns femeia în vârstă de circa 60 de ani în Bega, dacă s-a sinucis sau nu, aceștia urmând să identifice cadavrul.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente