exployie-calea-agului-7
Foto: Radu Constantin

Panică într-un bloc de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Timişoara. Într-un apartament situat la etajul cinci al imobilului, a avut loc o explozie, cel mai probabil datorită acumulărilor de gaze. Deflagraţia a fost urmată de un incediu violent, care a fost stins destul de repede de pompierii de la ISU Banat, care au ajuns imediat în locaţia respectivă.

O persoană de origine chineză, care locuia în chirie în apartamentul în care a avut loc explozia a suferit arsuri de gradul II la nivelul membrelor superioare, inferioare şi la nivelul feţei. Acesta a fost transportat de ugenţă la spital de un echipaj SMURD.

Suflul exploziei a fost atât de puternic încât a spulberat inclusiv uşa de la intarea în scara blocului, aflată şase nivele mai jos, dar şi geamurile de la mai multe autoturisme aflate în faţa imobilului. Apartamentul în care a avut loc explozia a fost distrus în totalitate.

La faţa locului au ajuns şi inspectorii E.On Gaz Tmişoara, dar şi Poliţia care a demarat o anchetă pentru stabilirea cauzelor deflagraţiei, dar şi a pagubelor acesteia.

Celelate apartamente din blocul în care a avut loc explozia nu par a fi avut de suferit, iar structura de rezistenţă a imobilului nici atât.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here