Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Explozie puternică într-un bloc din Timişoara. Un cetăţean chinez a fost ars pe faţă, mâini şi picioare FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Panică într-un bloc de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Timişoara. Într-un apartament situat la etajul cinci al imobilului, a avut loc o explozie, cel mai probabil datorită acumulărilor de gaze. Deflagraţia a fost urmată de un incediu violent, care a fost stins destul de repede de pompierii de la ISU Banat, care au ajuns imediat în locaţia respectivă.

O persoană de origine chineză, care locuia în chirie în apartamentul în care a avut loc explozia a suferit arsuri de gradul II la nivelul membrelor superioare, inferioare şi la nivelul feţei. Acesta a fost transportat de ugenţă la spital de un echipaj SMURD.

Suflul exploziei a fost atât de puternic încât a spulberat inclusiv uşa de la intarea în scara blocului, aflată şase nivele mai jos, dar şi geamurile de la mai multe autoturisme aflate în faţa imobilului. Apartamentul în care a avut loc explozia a fost distrus în totalitate.

La faţa locului au ajuns şi inspectorii E.On Gaz Tmişoara, dar şi Poliţia care a demarat o anchetă pentru stabilirea cauzelor deflagraţiei, dar şi a pagubelor acesteia.

Celelate apartamente din blocul în care a avut loc explozia nu par a fi avut de suferit, iar structura de rezistenţă a imobilului nici atât.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Accident grav pe Calea Șagului din Timișoara! O mașină a ajuns pe contrasens, a lovit doi pietoni și a distrus mai multe autoturisme

Un accident grav de circulație a avut loc în această după amiază pe Calea...

Lacrimi și suspine! Părinții sunt dezamăgiți că, după incendiu, primarul Fritz nu a venit cu televiziunile și la grădinița municipalității

Aseară, în zona centrală a Timișoarei, a izbucnit un mic incendiu, la una dintre...

Cinism în formă pură! Primarul Dominic Fritz aplică tehnici de manipulare pentru to(n)ți ca să scape de Ionuț Nasleu de la Piețe SA

Remeber: primul lucru, după ce a fost instalat în funcția de primar al municipiului...