Explozie puternică într-un bloc din Timişoara. Un cetăţean chinez a fost ars pe faţă, mâini şi picioare FOTO

- Advertisement -

Panică într-un bloc de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Timişoara. Într-un apartament situat la etajul cinci al imobilului, a avut loc o explozie, cel mai probabil datorită acumulărilor de gaze. Deflagraţia a fost urmată de un incediu violent, care a fost stins destul de repede de pompierii de la ISU Banat, care au ajuns imediat în locaţia respectivă.

O persoană de origine chineză, care locuia în chirie în apartamentul în care a avut loc explozia a suferit arsuri de gradul II la nivelul membrelor superioare, inferioare şi la nivelul feţei. Acesta a fost transportat de ugenţă la spital de un echipaj SMURD.

Suflul exploziei a fost atât de puternic încât a spulberat inclusiv uşa de la intarea în scara blocului, aflată şase nivele mai jos, dar şi geamurile de la mai multe autoturisme aflate în faţa imobilului. Apartamentul în care a avut loc explozia a fost distrus în totalitate.

La faţa locului au ajuns şi inspectorii E.On Gaz Tmişoara, dar şi Poliţia care a demarat o anchetă pentru stabilirea cauzelor deflagraţiei, dar şi a pagubelor acesteia.

Celelate apartamente din blocul în care a avut loc explozia nu par a fi avut de suferit, iar structura de rezistenţă a imobilului nici atât.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare