AcasăStiriSocialUn bărbat dat în urmărire prin INTERPOL, descoperit de jandarmii Grupării Mobile...

Un bărbat dat în urmărire prin INTERPOL, descoperit de jandarmii Grupării Mobile din Timișoara la… pescuit. ILEGAL!

În cursul zilei de marți, 11 noiembrie 2014, în jurul orei 14:00, jandarmi ai Grupării Mobile din Timişoara, au desfăşurat o acţiune punctuală pe linia combaterii braconajului piscicol pe râul Timiş, în apropierea localităţii timiene Albina.

Verificând persoanele care pescuiau în această zonă, jandarmii au depistat un bărbat care nu avea cartea de identitate la el sau permis de pescuit. Nu mică le-a fost surpriza jandarmilor, când, în urma verificării acestuia în bazele de date operative, a reieşit faptul că persoana în cauză era dată în urmărire internaţională pentru infracţiuni contra proprietăţii săvârşite pe teritoriul Austriei.

B.D.P. în vârstă de 31 de ani, a fost predat I.P.J. Timiş pentru punerea în aplicare a mandatului de arestare emis pe numele acestuia.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente