Maria-Grapini-Florin-Barsasteanu-Sorin-grindeanu-Titu-bojin-Ion-Raducanu-15

Primul care a luat cuvântul a fost deputatul Sorin Grindeanu, care a declarant că USL trăiește și i-a cerut lui Nicolae Robu să își ceară scuze PSD-ului pentru toate jignirile din campania electorală:

„Florin Bîrsășteanu a câștigat și asta arată că ce am propus noi în Timișoara, dincolo de persoana lui Florin Bîrsășteanu și ideea de USL, că USL trăiește s-a dovedit adevărat. Fac un apel domnului primar Robu ca înainte să plece în Vietnam și Singapore să își ceară scuze membrilor PSD pe care i-a jignit în timpul campaniei electorale și care l-au făcut primar conform acestor rezultate, domnul primar Nicolae Robu a ajuns primar în 2012 datorită muncii PSD în Timișoara.I-aș cere să își ceară scuze pentru modul în care a jignit PSD-ul în această campanie”, a cerut Grindeanu.

În continuare, Florin Bîrsășteanu, câștigătorul Colegiului 3 Camera Deputaților a ținut să mulțumească membrilor de partid pentru efortul lor în campanie și s-a declarat încântat că victoria PSD a venit în „fieful” lui Nicolae Robu:

„Doresc să le mulţumesc colegilor mei de partid pentru efortul realizat în această perioadă, de la nominalizarea mea şi până acum. Am simţit o mobilizare generală, toţi au vrut această victorie, am dovedit că Timişoara poate avea o alternativă roşie de dezvoltare. Am reuşit să câştig detaşat, în fief-ul lui Robu. Adevărata forţă din USL am fost noi, s-a dovedit aceasta. Mulţumesc familiei care m-a încurajat, am dorit această victorie cu totul. M-am gândit mult la Spitalul Judeţean, că am renunţat la conducere. Dar avem o echipă care va duce activitatea managerială de acolo în parametri mai normali decât până acum. Consider că pot să reprezint Colegiul aşa cum trebuie”, a explicat pesedistul.

Titu Bojin, președintele CJT, l-a felicitat pe Bîrsășteanu pentru victorie și, la fel ca și colegii săi, a ținut să îl înțepe pe primaul liberal la Timișoarei, pe care  îl consideră un fiu rătăcitor și pentru care a zis că va tăia un vițel dacă se va întoarce în USL.

„Îi mulţumesc lui Florin, pentru că nu a fost simplu să decidă după ce a fost numit la spital. Să sperăm că pe sănătate vom avea o situaţie fericită de acum încolo. Îmi pare rău pentru Coifan  că a avut tăria să candideze şi să meargă mai departe. Înfrângerea e usturătoare şi doare, dar trebuie să te uiţi în ochii celor care te-au susţinut. Merită felicitat Florin şi organizaţia PSD. Sper ca domnul Robu să intre şi în politică să nu rămână la Universitate şi să dea note, aşa cum a făcut cu candidaţii noştri. Mai avem şi „eşece”, dar acum trebuie să ne punem împreună de acord, oamenii ne-au votat împreună în USL. Eu sunt un pic mai în vârstă. Sunt pregătit să tai viţelul, să nu fie niciun fel de probleme, un părinte trebuie să-i ajute pe cei care o iau razna, îl invit pe Nicolae Robu să fie alături de noi pentru binele timişorenilor”, i-a cerut Bojin lui Robu.

Prezentă la sediul PSD a fost și conservatoarea Maria Grapini, fost ministru al Turismului și al IMM-urilor, câștigătoare a unui fotoliu la Bruxelles.

„Vreau să mulțumesc echipei PSD, UNPR, PC, au fost harnici oamenii. Oamenii au muncit în campanie, știu cât au tras aici în Timiș și în țară. S-a muncit în această alianță, le mulțumesc foarte mult. Ceea ce eu am spus la Filarmonică, iată s-a adeverit, eu am spus că vom avea 16 europarlementari, iată, avem 17. Sunt bucuroasă, știam locul meu care era, sunt bucuroasă așa cum spuneam că avem o majoritate. O sa îmi continui proiectele: 1. Să îmbunătățim imaginea României, 2. Continuarea politicii din cadrul Guvernului Ponta de atragere de fonduri pentru IMM-uri 3. Continuarea proiectelor pe zona turismului pe care nu am putut până acum să le duc la bun sfarsit”, a încheiat Grapini.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.