Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăFericire mare la sediul PSD, candidații social-democrați au câștigat alegerile. Ținta declarațiilor...

Fericire mare la sediul PSD, candidații social-democrați au câștigat alegerile. Ținta declarațiilor a fost Nicolae Robu

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primul care a luat cuvântul a fost deputatul Sorin Grindeanu, care a declarant că USL trăiește și i-a cerut lui Nicolae Robu să își ceară scuze PSD-ului pentru toate jignirile din campania electorală:

„Florin Bîrsășteanu a câștigat și asta arată că ce am propus noi în Timișoara, dincolo de persoana lui Florin Bîrsășteanu și ideea de USL, că USL trăiește s-a dovedit adevărat. Fac un apel domnului primar Robu ca înainte să plece în Vietnam și Singapore să își ceară scuze membrilor PSD pe care i-a jignit în timpul campaniei electorale și care l-au făcut primar conform acestor rezultate, domnul primar Nicolae Robu a ajuns primar în 2012 datorită muncii PSD în Timișoara.I-aș cere să își ceară scuze pentru modul în care a jignit PSD-ul în această campanie”, a cerut Grindeanu.

În continuare, Florin Bîrsășteanu, câștigătorul Colegiului 3 Camera Deputaților a ținut să mulțumească membrilor de partid pentru efortul lor în campanie și s-a declarat încântat că victoria PSD a venit în „fieful” lui Nicolae Robu:

„Doresc să le mulţumesc colegilor mei de partid pentru efortul realizat în această perioadă, de la nominalizarea mea şi până acum. Am simţit o mobilizare generală, toţi au vrut această victorie, am dovedit că Timişoara poate avea o alternativă roşie de dezvoltare. Am reuşit să câştig detaşat, în fief-ul lui Robu. Adevărata forţă din USL am fost noi, s-a dovedit aceasta. Mulţumesc familiei care m-a încurajat, am dorit această victorie cu totul. M-am gândit mult la Spitalul Judeţean, că am renunţat la conducere. Dar avem o echipă care va duce activitatea managerială de acolo în parametri mai normali decât până acum. Consider că pot să reprezint Colegiul aşa cum trebuie”, a explicat pesedistul.

Titu Bojin, președintele CJT, l-a felicitat pe Bîrsășteanu pentru victorie și, la fel ca și colegii săi, a ținut să îl înțepe pe primaul liberal la Timișoarei, pe care  îl consideră un fiu rătăcitor și pentru care a zis că va tăia un vițel dacă se va întoarce în USL.

„Îi mulţumesc lui Florin, pentru că nu a fost simplu să decidă după ce a fost numit la spital. Să sperăm că pe sănătate vom avea o situaţie fericită de acum încolo. Îmi pare rău pentru Coifan  că a avut tăria să candideze şi să meargă mai departe. Înfrângerea e usturătoare şi doare, dar trebuie să te uiţi în ochii celor care te-au susţinut. Merită felicitat Florin şi organizaţia PSD. Sper ca domnul Robu să intre şi în politică să nu rămână la Universitate şi să dea note, aşa cum a făcut cu candidaţii noştri. Mai avem şi „eşece”, dar acum trebuie să ne punem împreună de acord, oamenii ne-au votat împreună în USL. Eu sunt un pic mai în vârstă. Sunt pregătit să tai viţelul, să nu fie niciun fel de probleme, un părinte trebuie să-i ajute pe cei care o iau razna, îl invit pe Nicolae Robu să fie alături de noi pentru binele timişorenilor”, i-a cerut Bojin lui Robu.

Prezentă la sediul PSD a fost și conservatoarea Maria Grapini, fost ministru al Turismului și al IMM-urilor, câștigătoare a unui fotoliu la Bruxelles.

„Vreau să mulțumesc echipei PSD, UNPR, PC, au fost harnici oamenii. Oamenii au muncit în campanie, știu cât au tras aici în Timiș și în țară. S-a muncit în această alianță, le mulțumesc foarte mult. Ceea ce eu am spus la Filarmonică, iată s-a adeverit, eu am spus că vom avea 16 europarlementari, iată, avem 17. Sunt bucuroasă, știam locul meu care era, sunt bucuroasă așa cum spuneam că avem o majoritate. O sa îmi continui proiectele: 1. Să îmbunătățim imaginea României, 2. Continuarea politicii din cadrul Guvernului Ponta de atragere de fonduri pentru IMM-uri 3. Continuarea proiectelor pe zona turismului pe care nu am putut până acum să le duc la bun sfarsit”, a încheiat Grapini.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare