Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăKelemen Hunor: UDMR şi-a păstrat reprezentarea la nivel european, mulţumim bisericii

Kelemen Hunor: UDMR şi-a păstrat reprezentarea la nivel european, mulţumim bisericii

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

„Rezultatele exit-poll indică un procent de 6-7 % obţinut de UDMR la alegerile europarlamentare, la nivel naţional. Pentru noi, aceste cifre sunt o dovadă a faptului că, atât în administraţiile publice şi în Parlamentul din România, cât şi în Parlamentul European, maghiarii din România îi consideră pe politicienii Uniunii ca fiind singurii capabili de a reprezenta interesele comunităţii noastre. Mulţumim în primul rând maghiarilor şi alegătorilor noştri pentru încredere şi, în mod evident, datorăm mulţumiri candidaţilor noştri, staff-ului electoral central, organizaţiilor judeţene şi locale a UDMR, primarilor, consilierilor şi deputaţilor formaţiunii noastre”, a declarat, ieri, Kelemen Hunor preşedinte UDMR, la centrul electoral al Uniunii aflat la Cluj.

Liderul UDMR a subliniat că Uniunea a desfăşurat o campanie unitară, coordonată de la nivel central, pe parcursul căreia candidaţii au abordat subiecte cu tematică strict europeană. UDMR a fost sprijinit în această campanie de bisericile maghiare istorice din Transilvania, care au încurajat prin mesajul lor clar importanţa participării la vot, gest pentru care preşedintele UDMR le-a mulţumit şi pe această cale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare