ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Coliziune între un BMW și un Ford, la intersecția străzii Cluj cu bulevardul Eroilor de al Tisa, după ce un șofer a trecut pe roșu

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Zi cu accidente în Timișoara. O femeie de 41 de ani a ajuns la spital după ce mașina în care se afla, a fost lovită de un alt autoturism, în această după-amiază, la intersecția străzii Cluj cu bulevardul Eroilor de al Tisa.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani se afla la volanul BMW-ului cu care circula pe strada Cluj dinspre pasajul Michelangelo către Spitalul Județean, înainte de a lovi un autoturism marca Ford. Femeia a fost rănită și a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Oamenii legii trebuie să stabilească cu exactitate cauzele incidentului, mai exact să își dea seama care dintre cei doi șoferi a trecut pe culoare roșie a semaforului și a provocat accidentul.

Atât tânărul, cât și femeia de 41 de ani, susțin că au pătruns în intersecție regulamentar, pe culoarea verde a semaforului. Din nefericire pentru agenții rutieri nu există niciun martor ocular. Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore