ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un tânăr, în stare GRAVĂ la spital, după un accident în Piața Traian FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Seria accidentelor din această zi a fost începută de dimineață, în Piața Traian din Timișoara. Un tânăr de 23 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina în care se afla a fost lovită în plin de un alt autoturism al cărui șofer nu a acordat prioritate.

Un bărbat de 42 de ani se afla la volanul BMW-ului care a produs accidentul. Aflat pe strada Dacilor, la intersecția cu strada Ștefan cel Mare, acesta nu a acordat prioritate de trecere unei tinere de 21 de ani aflată la volanul unui Opel. După impactul violent, pasagerul autoturismului lovit a fost rănit grav și transportat de urgență la spital.

Prea bine nu a scăpat nici șoferița, care a fost la rându-i transportată la spital, însă rănile nu au fost grave, din fericire. Șoferul vinovat și fata care se afla în dreapta sa au scăpat fără nicio zgârietură. Polițiștii de la Rutieră au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore