ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Traversarea străzii printr-un loc nepermis a costat-o viața pe o timișoreancă

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O femeie de 47 de ani și-a pierdut astăzi viața, după ce a încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis și a fost lovită de o mașină. Accidentul s-a produs în dimineața zilei de astăzi, pe strada Ștefan Octavian Iosif din Timișoara.

Deși a fost în apropierea trecerii de pietoni, victima, probabil grăbindu-se și încercând să salveze timpul, s-a hazardat și a trecut incorect strada, moment în care s-a produs impactul. La volanul autoturismului se afla o femeie de 54 de ani care a văzut pietonul în ultimul moment. Coliziunea a fost foarte puternică, încât femeia de 47 de ani nu a mai avut nicio șansă. Un echipaj al poliției Rutiere a fost trimis în zonă pentru a efectua cercetarea la fața locului, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore