Transfer aeroport
3.3 C
Timișoara
27-feb.- 2020
Transfer aeroport

Patrick, a patra generație de campioni naționali în familia Pascotă FOTO

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele...

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde urmează să susțină un concert-tribut, live,...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie - 3...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

Puștiul minune din motociclismul românesc, Patrick Pascotă, a reușit în acest weekend să-și îndeplinească, probabil, cel mai mare mare vis din cariera sportivă. La doar 8 ani, reprezentantul celei de-a patra generații a familiei Pascotă în materie de motociclism, a reușit să cucerească deja un titlu de campion național.

Patrick Pascotă este primul junior III care câștigă clasa de 50 cmc din cadrul Campionatului Național de Motociclsim Viteză. Pe circuitul Speed Park, din Bacău, micul motociclist a reușit să se impună într-o nouă etapă a competiției naționale, reușind astfel să-și adjudece toate etapele desfășurate în actuala ediție și, implicit, să obțină titlului de campion național cu o etapă înainte de finalul Campionatului.

”Organizarea a fost excelentă, totul a decurs foarte bine pentru Patrick. Sunt cel mai bucuros părinte! A reușit ceea ce visam demult, atât eu cât și el”, spune multiplul campion național Ionel Pascotă, tatăl lui Patrick. Ionel recunoaște că ”piciul” său, nu este bun doar pe circuit, acesta fiind și un elev silitor. ”Dacă pe circuit este deja campion, să știți că și învață foarte bine, nu face doar sport de performanță. Îi place atât pe circuit cât și la școală!”, adaugă Pascotă, care ține să mulțumească Consiliului Local Timișoara și Consiliului Județean Timiș pentru susținerea de care se bucură clubul, care reprezintă cu mândrie Timișoara în toate competițiile la care participă atât Patrick, cât și el.

Dacă tot am amintit de familia Pascotă, merită menționat și faptul că stră-bunicul lui Patrick, a participat pentri prima dată la o cursă moto în 1938, câștigând și două titluri de campion republican în 1948 și 1949, devenind și vicecampion balcanic în 1950. De asemenea, bunicul lui Patrick, Ionel Pascotă senior a câștigat șase titluri de campion național intre anii ’70-’80, în timp ce tatăl său, Ionel, a acumulat de-a lungul carierei nu mai puțin de 32 de titluri de campion fiind un Maestru al sportului și pilot în activitate.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,690FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

VIDEO Stadionul Dan Păltinişanu împlineşte azi 50 de ani. Vezi cum a fost construit

Inaugurat pe 1 Mai 1963, "casa" echipei de fotbal Politehnica Timişoara, stadionul Dan Păltinişanu, este între cele mai mari...