”Puteam, oare, să vă ascundem că la Sânpetru Mare dau deja în clocot cazanele de rachiu? V-aţi fi supărat pe noi… Aşa că vă anunţăm din timp – vedeţi cum vă faceţi agenda sâmbătă 22 august 2015! Pentru că de la ora 15:00 vă aşteptăm cu specialități la grătar, fasole la ceaun, gulaş şi bineînţeles, pahare pline, la cea de-a cincea ediţie a Festivalului Rachiului!”, anunță organizatorii evenimentului.

Festivalul Rachiului este organizat şi finanţat de Primăria comunei Sânpetru Mare, Uniunea Sârbilor din România, precum şi de câţiva sponsori ”păcimaşi”. ”Paharele se golesc mai cu efect când ai parte şi de câta program, că doar aşa e la momentele ale faine!”, mai spun organizatorii, care menționează că pentru concursul ”Cel mai bun rachiu”, înscrierea concurenţilor se va face, în ziua festivalului, până la ora halid muslimovic-115:00.

Singura condiţie de participare la concursul ”Cel mai bun rachiu”, este ca licoarea să fie din prune. Festivalul va fi ”condimentat” cu concursuri săteşti precum ”tragerea de funie”, ”aruncarea bolovanului” sau ”alergatul în sac”.

Nu va lipsi nici programul artistic, ”iureșul” fiind asigurat de ansamblurile Kruna (din Sânmartinul Sârbesc), Plavi Delia (din Sânpetru Mare), Izvor (din Saravale), Tamburașii (din Sânnicolau Mare), dar și de ansamblul din Radojevo (Serbia). Punctul forte al spectacolului va fi un concert extraordinar al artistului bosniac Halid Muslimovic (foto dreapta).

Doar un lucru vă mai spunem – nimeni nu safis rakijada 2015capă ”nepremiat”! Mai ales concurenţii!!!

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.