Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișeni, țineți-vă bine! Festivalul Rachiului aduce ”degustări”, concursuri sătești și un concert

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Puteam, oare, să vă ascundem că la Sânpetru Mare dau deja în clocot cazanele de rachiu? V-aţi fi supărat pe noi… Aşa că vă anunţăm din timp – vedeţi cum vă faceţi agenda sâmbătă 22 august 2015! Pentru că de la ora 15:00 vă aşteptăm cu specialități la grătar, fasole la ceaun, gulaş şi bineînţeles, pahare pline, la cea de-a cincea ediţie a Festivalului Rachiului!”, anunță organizatorii evenimentului.

Festivalul Rachiului este organizat şi finanţat de Primăria comunei Sânpetru Mare, Uniunea Sârbilor din România, precum şi de câţiva sponsori ”păcimaşi”. ”Paharele se golesc mai cu efect când ai parte şi de câta program, că doar aşa e la momentele ale faine!”, mai spun organizatorii, care menționează că pentru concursul ”Cel mai bun rachiu”, înscrierea concurenţilor se va face, în ziua festivalului, până la ora halid muslimovic-115:00.

Singura condiţie de participare la concursul ”Cel mai bun rachiu”, este ca licoarea să fie din prune. Festivalul va fi ”condimentat” cu concursuri săteşti precum ”tragerea de funie”, ”aruncarea bolovanului” sau ”alergatul în sac”.

Nu va lipsi nici programul artistic, ”iureșul” fiind asigurat de ansamblurile Kruna (din Sânmartinul Sârbesc), Plavi Delia (din Sânpetru Mare), Izvor (din Saravale), Tamburașii (din Sânnicolau Mare), dar și de ansamblul din Radojevo (Serbia). Punctul forte al spectacolului va fi un concert extraordinar al artistului bosniac Halid Muslimovic (foto dreapta).

Doar un lucru vă mai spunem – nimeni nu safis rakijada 2015capă ”nepremiat”! Mai ales concurenţii!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Tânără ACCIDENTATĂ, la Sânpetru Mare, de un șofer cu alcolemie URIAȘĂ! Bărbatul a FUGIT de la fața locului, dar a fost PRINS!

Duminică, 8 martie 2015, în jurul orei 14:20, poliţiştii oraşului Sânnicolau Mare au fost...

S-a plimbat cu mașina fără permis de conducere, iar acum are de executat peste un an de ÎNCHISOARE

Marți, 25 noiembrie 2014, poliţiştii Secţiei 12 Rurale Periam au pus în aplicare un...

Senzațional! NEDA UKRADEN vine la Sânpetru Mare, la Festivalul Rachiului VIDEO

De-a lungul timpului, fiecare popor a încercat să-și arate ospitalitatea prin diferițe modalități. Cel...