AcasăStiriAdministratieZona Fratelia - Steaua - Chișodei, îmbunătățită din punct de vedere al...

Zona Fratelia – Steaua – Chișodei, îmbunătățită din punct de vedere al infrastructurii rutiere

Vești bune pentru timișoreni, în special pentru cei care circulă în zona Fratelia – Steaua – Chișodei, care a fost supusă unor lucrări majore de îmbunătățire a infrastructurii rutiere. După spusele viceprimarului Dan Diaconu, într-o postare pe rețelele de socializare, carosabilul axei Victor Hugo – Alunis – Drubeta, o zonă aglomerată și degradată, a fost complet refăcut.

Printre ele se numără și străzi care nu au mai beneficiat de îmbunătățiri de mai bine de 25 de ani, cum ar fi strada Shakespeare. De asemenea, stăzile Bujorilor și Chișodei au o parte de înnoire completă. Mai mult, strada Cercului, una care era foarte puțin folosită din pricina carosabilului îngust, a devenit acum o „mini-centură”, fiind extinse cele două benzi, asfaltate și marcate complet.

Conform celor spuse de Dan Diaconu în postarea făcută, vor urma lucrări pe strada Ana Ipătescu, atât pe tronsonul dinainte cât și de după Calea Șagului, prelungirea străzii Cercului între strada Alunis și Muzicescu, dar și alte lucrări necesare.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente