Încă 100.000 de lei din amenzile date de Poliţia din Timiş! Vezi ce „super-razie” au făcut oamenii legii de Ziua Europei FOTO

- Advertisement -

Vineri, 9 mai 2014, de Ziua Europei, peste 200 de poliţişti au acţionat pe raza judeţului Timiş, în scopul îmbunătăţirii climatului de siguranţă civică, prevenirea si combaterea faptelor antisociale şi reducerea riscului rutier.

Oamenii legii au organizat acţiuni cu caracter preventiv-reactiv, dar mai mult reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş. Acţiunile au fost desfăşurate şi cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş, Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara, I.S.U.- Banat şi reprezentanţi ai I.T.M., şi O.P.C..

Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale şi a personalului angajat, respectarea legislaţiei în domeniul muncii, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, a autovehiculelor sustrase, identificarea bunurilor provenite din infracţiuni, prevenirea faptelor cu violenţă precum şi în scopul impunerii respectării normelor rutiere în rândul tuturor participanţilor la trafic.

Poliţiştii au controlat 46 de unităţi comerciale şi verificate în bazele de date ale poliţiei 183 de autovehicule, fiind indisponibilizate două autovehicule sustrase, unul dintre acestea fiind cazul de furt sesizat ieri de Vocea Timişului. Aceştia au mai constatat 17 infracţiuni de natură judiciară, economică şi la regimul rutier, 14 dintre acestea fiind în flagrant delict.

Au fost aplicate 225 de sancţiuni contravenţionale încălcarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, acte de comerţ ilicit şi pentru nerespectarea normelor rutiere. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate se ridică la aproape 100.000 de lei. Totodată, poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării 7 permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

 

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img