ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Curse aviatice noi, Timisoara – Stuttgart, de trei ori pe saptamana

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișoara deține al doilea aeroport din Romania pe care vor opera zboruri ale companiei Eurowings, o companie care va asigura trei zboruri săptămânale.

Eurowings continuă să își extindă rețeaua de destinații, prin lansarea unei rute noi din Timișoara către Stuttgart. Această nouă rută este deservită în timpul programului de vară începând de azi, 3 iunie 2019, săptămânal, în zilele de luni, miercuri și vineri.

”Suntem încântați să includem Timișoara în rețeaua noastră de peste 200 de aeroporturi – al doilea aeroport din Romania, după București. Împreună cu colegii noștri de la Aeroportul Timișoara așteptăm cu nerăbdare să transformăm această nouă rută spre Stuttgart într-o rută de succes, ce asigură o conectivitate mai bună între Romania și Germania, un zbor important pentru economie, turism și comunitatea de români ce locuiește peste hotare”, explică Mohammed Nasr, Business Development Manager Europa Centrală și de Est pentru Eurowings.

Eurowings este o companie aeriană low-cost care aparține de compania Lufthansa. ”Suntem foarte mulțumiți că, odată cu extinderea Eurowings la Timișoara, Lufthansa Group a devenit și mai activ în Romania, întrucât continuăm să creștem și să investim pe această piață foarte importantă”, a completat Peter Pullem, General Manager Europa Centrală și de Est pentru Lufthansa Group.

Daniel Idolu, director general al Aeroportului Timișoara a explicat, la rândul său că prezența unei noi companii aeriene pe Aeroportul Timişoara şi introducerea unor noi curse aeriene înseamnă noi oportunități atât pentru instituție cât şi pentru cetățenii din regiunea de vest a țării. ”Ca şi consecinţă, va creşte semnificativ atractivitatea economică a zonei, iar pentru aeroport va însemna o creştere a numărului de pasageri şi a cifrei de afaceri”, a declarat Idolu.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore