FOTO-3

Timișoara deține al doilea aeroport din Romania pe care vor opera zboruri ale companiei Eurowings, o companie care va asigura trei zboruri săptămânale.

Eurowings continuă să își extindă rețeaua de destinații, prin lansarea unei rute noi din Timișoara către Stuttgart. Această nouă rută este deservită în timpul programului de vară începând de azi, 3 iunie 2019, săptămânal, în zilele de luni, miercuri și vineri.

”Suntem încântați să includem Timișoara în rețeaua noastră de peste 200 de aeroporturi – al doilea aeroport din Romania, după București. Împreună cu colegii noștri de la Aeroportul Timișoara așteptăm cu nerăbdare să transformăm această nouă rută spre Stuttgart într-o rută de succes, ce asigură o conectivitate mai bună între Romania și Germania, un zbor important pentru economie, turism și comunitatea de români ce locuiește peste hotare”, explică Mohammed Nasr, Business Development Manager Europa Centrală și de Est pentru Eurowings.

Eurowings este o companie aeriană low-cost care aparține de compania Lufthansa. ”Suntem foarte mulțumiți că, odată cu extinderea Eurowings la Timișoara, Lufthansa Group a devenit și mai activ în Romania, întrucât continuăm să creștem și să investim pe această piață foarte importantă”, a completat Peter Pullem, General Manager Europa Centrală și de Est pentru Lufthansa Group.

Daniel Idolu, director general al Aeroportului Timișoara a explicat, la rândul său că prezența unei noi companii aeriene pe Aeroportul Timişoara şi introducerea unor noi curse aeriene înseamnă noi oportunități atât pentru instituție cât şi pentru cetățenii din regiunea de vest a țării. ”Ca şi consecinţă, va creşte semnificativ atractivitatea economică a zonei, iar pentru aeroport va însemna o creştere a numărului de pasageri şi a cifrei de afaceri”, a declarat Idolu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here