ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Alarmă falsă de INCENDIU în Complexul Studențesc din Timișoara FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un cămin din Complexul Studențesc Timișoara a fost pus astăzi pe jar, după o alarmă primită de către pompieri din partea unui trecător care se afla în zonă. Întreg căminul 7 a fost evacuat după ce din mai multe camere de la ultimul etaj al clădirii ieșea un fum dens.

După apelul urgent făcut de cetățean la 112, pompierii au trimis nu mai puțin de trei autospeciale pentru stingerea incendiului, dar și ambulanțe, după care s-a trecut la „scanarea” imediată a căminului. Din fericire nu a fost vorba de niciun incendiu, ci doar de o dezinsecție cu fumigene, principalele vinovate pentru fumul gros care ieșea pe geamurile camerelor de la ultimul etaj.

Oricum, ca urmare a procedurilor, căminul fusese evacuat pentru dezinsecție, astfel că nimeni nu a fost pus în pericol.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore