Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieDe când sponsorizează Primăria Timișoara, mirosul de la Azur nu se mai...

De când sponsorizează Primăria Timișoara, mirosul de la Azur nu se mai simte atât de tare

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Declarații surprinzătoare, marți după-amiază, făcute de primarul Nicolae Robu. Dacă în trecut a emis mai multe amenințări la adresa companiei Azur, susținând că este unul dintre marii poluatori ai Timișoarei, iată că acum, după ce a anunțat că firma sponsorizează municipalitatea, Robu își schimbă complet declarațiile și spune că mirosul nu se mai simte atât de tare.

Potrivit primarului Timișoarei, compania Azur vrea să sponsorizeze pasarela pietonală din Parcul Copiilor și ar putea chiar aloca o sumă de bani către echipa ACS Poli, care are probleme financiare și este pe punctul de a retrograda.

„Am avut o discuție cu directorul Azur, care și-a arătat disponibilitatea de a finanța reabilitarea pasarelei pietonale din Parcul Copiilor. Am profitat de ocazie și l-am întrebat dacă nu vrea să sponsorizeze cu bani și ACS Poli. A promis că o va face, dar nu a precizat suma”, a declarat Nicolae Robu.

Cât despre poluarea de la Azur, dacă până acum primarul era vehement la adresa companiei și amenința chiar cu scoaterea acesteia din oraș, în urma anunțului sponsorizării a scăzut de tot criticile la adresa firmei. Reperul după care s-a ghidat? Chiar propriul nas.

„I-am atras atenţia domnului director că trebuie să continue cu măsurile de retehnologizare care să reducă poluarea. Nici dânsul nu poate nega că firma Azur mai poluează din când în când. Nu s-au semnalat plângeri atât de grave, dar au existat de-a lungul timpului. Eu însumi m-am luat după propriile simţuri să văd de unde vine acel miros neplăcut. Poluarea venea de la Azur. Eu zic că se simt investițiile făcute pentru reducerea poluării”, a explicat primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...

Nimic nou sub soare! Tramvaiul lui Dominic Fritz, accesat de Nicolae Robu, rămâne… tot pe dreapta

Din păcate, tramvaiul ultramodern și nepoluant, primul dintr-un lot de 7 (plus alte 14...