Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

PROTESTUL de la Timișoara a fost APROBAT! Vezi ce SCHIMBARE importantă anunță organizatorii

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cu numai două zile înainte de a avea loc, protestul anti-guvern a fost aprobat de factorii decizionali în aceste situații, din Timișoara. Întrucât protestul este unul la adresa Guvernului condus de Victor Ponta și de o serie de miniștrii corupți, organizatorii au luat decizia schimbării locației acestui miting.

Astfel, manifestația a fost aprobată în fața Prefecturii Timiș, instituție în care, în mod normal, își desfășoară activittea prefectul județului Timiș – trimisul Guvernului României, dar și președintele Consiliului Județean Timiș – politician de aceeași ”culoare” cu reprezentanții guvernului și a premierului – PSD.

Celelalte coordonate, rămân neschimbate. Așadar, protestul are loc duminică, 3 mai 2015, cu începere de la ora 17:00, iar acolo sunt așteptați toți cetățenii nemulțumiți de modul cum guvernează  ”Micuțul Ceauşilă”, așa cum a fost ”botezat” Victor Ponta, în descrierea evenimentului timișorean, pe Facebook.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore