AcasăStiriA furat indicatoare rutiere pentru a le vinde, dar a fost plins...

A furat indicatoare rutiere pentru a le vinde, dar a fost plins de poliţişti cu căruţa plină! Cum au intervenit agenţii de la Locală

Credea că va face un ban necinstit uşor, însă a fost prins de oamenii legii şi va plăti scump faptul că a crezut că poate fura bunuri de pe domeniul public pentru a le comercializa. Poliţia Locală Timişoara a anunţat că „ieri după-amiază, pe Calea Buziașului, au observat un bărbat care se deplasa cu căruța spre ieșirea din municipiu, către Moșnița Nouă, deși în zona în care a fost depistat nu este permisă circulația vehiculelor cu tracțiune animală. Cel în cauză a fost legitimat, stabilindu-se că se numește I.C., de 37 de ani, cu domiciliul în Moșnița Veche. Acesta avea în căruță mai multe indicatoare rutiere, semne de circulație care indică limitarea de viteză și o baliză ce indică ocolirea unui obstacol. Întrebat fiind de unde le are, bărbatul a declarat că le-a luat în vederea valorificării de pe str. Gavril Musicescu”. Cercetările vor fi continuate de agenţii de la Secţia 2 din candrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente