A furat indicatoare rutiere pentru a le vinde, dar a fost plins de poliţişti cu căruţa plină! Cum au intervenit agenţii de la Locală

0
1365

Credea că va face un ban necinstit uşor, însă a fost prins de oamenii legii şi va plăti scump faptul că a crezut că poate fura bunuri de pe domeniul public pentru a le comercializa. Poliţia Locală Timişoara a anunţat că „ieri după-amiază, pe Calea Buziașului, au observat un bărbat care se deplasa cu căruța spre ieșirea din municipiu, către Moșnița Nouă, deși în zona în care a fost depistat nu este permisă circulația vehiculelor cu tracțiune animală. Cel în cauză a fost legitimat, stabilindu-se că se numește I.C., de 37 de ani, cu domiciliul în Moșnița Veche. Acesta avea în căruță mai multe indicatoare rutiere, semne de circulație care indică limitarea de viteză și o baliză ce indică ocolirea unui obstacol. Întrebat fiind de unde le are, bărbatul a declarat că le-a luat în vederea valorificării de pe str. Gavril Musicescu”. Cercetările vor fi continuate de agenţii de la Secţia 2 din candrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.