accident-la-Chisoda-06

Accident în urmă cu aproximativ două ore în localitatea Chişoda, la intersecția străzilor Primăverii cu Nicolae Firu. Din primele cercetări făcute de poliţişti la faţa locului, şoferul unui Matiz a venit de pe strada Primăverii din direcţia CET, iar la intersecţia cu strada Nicolae Firu, acesta nu a ţinut cont de semnul STOP şi a pătruns în intersecţie fără să se asigure. Un Opel care circula regulamentar pe strada Nicolae Firu, nu a mai putut evita impactul şi a intrat în Matizul care nu i-a acordat prioritate.

În Matiz se aflau trei persoane printre care şi o fetiţă de 9 ani, ce-a fost preluată imediat împreună cu mama sa şi dusă la spital. Ambii şoferi, au fost preluaţi de alte două ambulanţe şi duşi la Spitalul Clinic Judeţean, pentru investigaţii amănunţite. Politstii i-au testat pe şoferi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Pompierii de la descarcerare sosiţi şi ei de urgenţă la locul accidentului, au intervenit pentru descarcerarea șoferului din Matiz. Poliţiştii au deschis un dosar penal, pentru vătămare din culpă şi fac cercetări în continuare pentru a stabilii cu exactitate cauzele producerii accidentului.

UPDATE: Şoferul autoturismului Matiz este în stare destul de gravă, cu fractura de bazin şi o coastă ruptă, care i-a perforat plămânul. Acesta a ajuns de urgenţă pe masa de operaţie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.